Deeltijds Vast


Organisatie
Antwerp Dollhouse
Antwerp Dollhouse is opgericht in hartje Antwerpen door Benji en Sarah om iedereen een plaats te geven voor hun creatieve outlet.
We willen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen op een actieve, aantrekkelijke, informatieve en laagdrempelige manier kennis laten maken met dans, sport, kunst en cultuur.
Bij ons kan je terecht voor het huren van zalen, volgen van workshops, danslessen, crealessen en zoveel meer!
Functie
Ben jij een bezielde danser(es) met een eigen stijl en unieke visie? Ben je iemand die creatief is en graag met verschillende doelgroepen werkt? Sta jij te popelen om jouw passie over te brengen aan een enthousiaste en diverse groep leerlingen van jong tot jong van hart? Krijg jij een kick van het bedenken van nieuwe choreografieën met een tijdloos of juist heel eigentijds karakter? Of geef je graag crea workshops of ateliers? Dan ben jij geknipt om ons team te versterken!
Bij Antwerp Dollhouse stimuleren we creativiteit, zelfexpressie en groei.
We streven ernaar onze cursisten een gevarieerd en inspirerend pakket te bieden, met zowel de gekende en geliefde klassiekers als nieuwe en gewaagde stijlen.
Profiel
- Dansdocenten in verschillende stijlen en niveaus
- Creatieveling die graag knutselen en hun passie graag willen delen
- Passie is voor ons belangrijker dan ervaring
Aanbod
- Een plaats waar je uw eigen projecten kan bedenken en uitschrijven
- Vaste uren en werkzekerheid, het hele jaar door
- Goede verloning ( je start aan 15€ per uur)
Solliciteren
Contactpersoon: Benjamin
Reageren voor: 07/10/2019

Je komt terecht in een joviaal team waarbinnen je de mogelijkheid krijgt naar hartenlust zelfstandig te experimenteren en eigen projecten in elkaar te steken Ga jij deze uitdaging met ons aan? Stuur dan je cv en korte motivatiebrief naar Benjamin Retreaux op info@antwerpdollhouse.be.

.