Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
KUNSTWERKT
KUNSTWERKT is de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent. Met toonkansen en experimenten moedigt KUNSTWERKT beeldende kunstbeoefenaars aan en daagt hen uit om te proeven én te verdiepen. Informatie, workshops, expomaterialen, uitleenkoffers, atelierbezoeken… Het zijn maar enkele van de zaken waarvoor je bij KUNSTWERKT terecht kunt.
Functie
Na succesvolle edities in Gent, Antwerpen, Leuven en Hasselt, meert het festival dit najaar aan in Oostende. Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 september 2018 wordt de stad aan zee dé tekenhoofdstad van België.

Drie dagen lang, op zoveel mogelijk plaatsen, gaan mensen aan de slag met potlood, papier, inkt, maar ook met technologie en nieuwe materialen. Om zo tekenen opnieuw uit te vinden, te experimenteren en hun ervaring en vondsten te delen.
Jong en oud, ervaren of absolute beginner: we roepen iedereen op om mee te doen en Oostende om te toveren tot één groot atelier vol ideeën en spektakel.
Workshops, lezingen, tentoonstellingen en vooral tekenacties door de hele stad: dat willen we met Drawing Days tot stand brengen.
www.drawingdays.be
Profiel
Zin om je schouders mee onder Drawing Days te zetten? Graag! We zijn altijd op zoek naar fotografen, vlotte praters, productiemedewerkers, acteurs …

Productiemedewerkers / helpende handen
Productiemedewerker is een ruim en abstract begrip. Maar hou je van variatie of werk je graag met je handen? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze productiemedewerkers zijn multi-inzetbaar en kunnen wat van alles. We zijn op zoek naar vele verschillende profielen. Hierbij denken we aan mensen voor de opbouw en afbraak, chauffeurs, handige harry’s, koeriers …

Fotografen
Drawing Days is alom aanwezig op verscheidene plaatsen in Oostende. We willen elke activiteit, groot en klein, in beeld te brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar enkele fotografen, ter versterking. Wat ervaring is vereist, kennis van een fotobewerkingsprogramma is een grote surplus.

Vlotte praters
We zoeken ook vrijwilligers om tijdens het evenement aan de infopunten programmabrochures en flyers uit te delen van zowel Drawing Days als de Window Walk. Hierbij is het de bedoeling om mensen te informeren en de weg te wijzen.
Aanbod
Aanbod
Drawing Days biedt een vrijwilligersvergoeding (30 euro/dag), catering, fantastische ontmoetingen, praktijkervaring en een onvergetelijke ervaring bij een internationaal tekenfestival. Daarnaast kan je tijdens vrije momenten deelnemen aan één van de vele activiteiten.
Solliciteren
Contactpersoon: Lukas De Block
Reageren voor: 15/09/2018

Zin om mee te helpen? Mail lukas@kunstwerkt.be. Vermeld ook welke taak hierboven jou op het lijf geschreven is.