Deeltijds Vast


Organisatie
opMaatorkest - Antwerp Symphony Orchestra
Naast zijn reguliere concerten creëert het Antwerp Symphony Orchestra een uitgebreid aanbod aan educatieve en sociale projecten, waarmee het orkest kinderen, jongeren en mensen met verschillende achtergronden doorheen de symfonische klankenwereld gidst.

Sinds september 2012 geeft het opMaatorkest kinderen uit Antwerpse lagere scholen, die zich hoofdzakelijk in sociaal achtergestelde en multiculturele buurten bevinden, de kans om in aanraking te komen met klassieke muziek, in groep een instrument te leren bespelen en hun talenten te ontwikkelen. Kinderen leren verantwoordelijkheid opnemen, een engagement aangaan en toekomstgericht werken. Gedurende twee jaar vormt opMaatorkest een uur per week een onderdeel van het vaste lessenpakket op school. Met opMaatorkest wil het Antwerp Symphony Orchestra elk kind de kans geven om zich op een ongedwongen en speelse manier muzikaal te ontwikkelen.

We zijn vanaf september 2018 op zoek naar een docent viool voor het opMaatorkest.
Functie
Als docent viool van het opMaatorkest geef je vier uur per week les op maandag les aan groepjes van zes tot acht leerlingen. De lessen gaan door tussen 9.00 - 14.30 in Antwerpen centrum.
Profiel
Diploma (alt)viool of gelijkwaardig door ervaring
Pedagogische skills en ervaring met groepsgericht lesgeven
Aantoonbare affiniteit met community-projecten is een must
Sterke communicatievaardigheden
Inspirator en motivator
Aanbod
Je maakt deel van een enthousiast team en geweldig outreach-project.
Een eerlijke vergoeding per prestatie vanaf september 2018.
Solliciteren
Contactpersoon: Liesbeth Peelman
Reageren voor: 09/07/2018

Wens je meer informatie over het opMaatorkest of ben je geïnteresseerd? Reageer dan voor ma 09/07/2018 door een motivatiebrief en CV met vermelding "docent viool opMaatorkest" te versturen naar liesbeth.peelman@antwerpso.be