Voltijds Tijdelijk


Organisatie
publiq vzw
publiq is specialist in vrijetijdscommunicatie en -marketing. publiq verbindt mensen met activiteiten en met elkaar door ervoor te zorgen dat ze elkaar vinden. Samen met zijn partners legt publiq stapstenen zodat ieder op zijn manier kan deelhebben en deelnemen aan het publieke vrijetijdsleven.

Op vraag van de Vlaamse overheid laten we zoveel mogelijk mensen proeven van het rijke aanbod aan cultuur- en vrijetijdsaanbod. Onze organisatie telt een 50-tal medewerkers en is op zoek naar een Contentmedewerker voor een Beroepsinlevingsovereenkomst (BIO).
Functie
publiq zoekt een Contentmedewerker voor een beroepsinlevingsovereenkomst (BIO).

Als Contentmedewerker zorg je er samen met een andere collega voor dat al het cultuur- en vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel zo wervend mogelijk naar het publiek gecommuniceerd wordt op sites zoals www.uitinvlaanderen.be of www.uitmetvlieg.be.

Via deze BIO kan je je vaardigheden en competenties uitbreiden via onder meer volgende taken:
- Je onderzoekt de volledigheid van het aanbod en stelt een plan van aanpak op om deze volledigheid na te streven.
- Je voert kwaliteitscontroles uit op activiteiten en organisaties en je zoekt mee naar manieren om deze kwaliteit te verhogen.
- Je contacteert cultuur- en vrijetijdsaanbieders voor de volledigheid en de kwaliteit van het aanbod en helpt hen bij de invoer van activiteiten.
- Je kan ingeschakeld worden bij de invoer van filmprogrammeringen, zomerfestivals of andere ontbrekende activiteiten.
- Je bent mee verantwoordelijk voor de monitoring van ingevoerde activiteiten en bedenkt gepaste strategieën voor verbeteing.
- Je verzamelt feedback van partners en eindgebruikers en signaleert problemen tijdig.

De mogelijkheid bestaat om deze functie 80% of 100% uit te oefenen.
Profiel
Je bent vertrouwd met populaire internettoepassingen en sociale media.
Je kan vlot overweg met MS Office pakketten (Word, Powerpoint, Excel) en andere toepassingen zoals Google Drive.
Je wordt warm van cultuurcommunicatie, online communicatie en digitale media.
Je bent communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk.
Samenwerken is je tweede natuur.
Je hebt minstens een bachelordiploma
Je bent uitkeringsgerechtigd werkzoekend zodat je in aanmerking komt voor een Beroepsinlevingsovereenkomst.
Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd of geaardheid.
Aanbod
Een leerrijke werkervaring bij een dynamische organisatie publiq te Brussel. We stellen samen met jou een opleidingsplan op dat op jouw maat geschreven wordt. Verder leer je bij door mee te draaien in de dagdagelijkse werking waarbij je inbreng en ideeën worden gewaardeerd.

publiq is gelegen in een splinternieuw kantoor in de Belvue­-site, met prachtig zicht op het kanaal en de stad.

Tijdens de Beroepsinlevingsovereenkomst kan je je werkloosheidsuitkering blijven ontvangen op voorwaarde dat je een vrijstelling van beschikbaarheid krijgt van VDAB. Meer informatie over BIO vind je op https://www.vdab.be/opleidingen/beroepsinlevingsovereenkomst

Daarnaast bieden we een volledige terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een aantrekkelijke verlofregeling.
Solliciteren
Contactpersoon: Carlo Dieltjens
Reageren voor: 24/05/2018

Stuur je cv met motivatiebrief naar carlo@publiq.be met als onderwerp de vermelding ‘sollicitatie contentmedewerker Beroepsinlevingsovereenkomst’, en dit ten laatste op 24/05/2018. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Carlo Dieltjens, Manager Dataverzameling en -verwerking, via tel. 02/551.07.47 of carlo@publiq.be