Voltijds Vast


Organisatie
Casa Kafka Pictures
Casa Kafka Pictures, filiaal van de RTBF en haar reclameregie RMB, behoort tot de top in de Belgische Tax Shelter bemiddelingsmarkt. Zij financiert producties in de audiovisuele en podiumkunsten sector en biedt een veilig investeringsproduct aan Belgische bedrijven. Casa Kafka Pictures vormt een belangrijke link tussen producenten en investeerders en is een echte sleutelpersoon in de verschillende stappen van een Tax Shelter investering waar ze dankzij gericht en gespecialiseerd advies een continue begeleiding van de investeringen garandeert. Sinds 2009 haalt Casa Kafka Pictures fondsen op in nauwe samenwerking met Belfius Bank. Gesterkt door belangrijke waarden als ethiek, integriteit en betrouwbaarheid, verzekert Casa Kafka Pictures een – zichtbare, waardevolle en duurzame – bijkomende dimensie voor de investeerders: die van de Belgische film en podiumkunsten.

Momenteel heeft zij een openstaande vacature voor een inspirerende Business & Operations Director met een hands on mentaliteit.
Functie
In deze rol staat u in voor de perfecte dagelijkse werking van Casa Kafka Pictures. U neemt m.a.w de verantwoordelijkheid over zowel het operationele als het business luik. In deze hoedanigheid bepaalt u de prioriteiten zowel op korte als op lange termijn en zorgt u voor een evenwicht tussen de
verschillende afdelingen. U bewaakt voortdurend bewegingen en trends in de producenten en investeerders markt en u weet de aanpak en strategie hierop af te stemmen.

Binnen de operationele bevoegdheid neemt u de verantwoordelijkheid over de verschillende departementen en zorgt u ervoor dat uw teams een piekfijne organisatie van de investeringen, van productiedossier tot raamovereenkomst en hun administratieve opvolging, garanderen. Hierin superviseert u, coördineert u en u legt duidelijk de accenten van belangrijkheden.

Binnen het business deel lijnt u in samenspraak met de CEO de strategie naar zowel investeerders als producenten toe uit en bepaalt u tevens mee de prijszetting. U neemt de eindverantwoordelijkheid over het Belfius & producenten netwerk waar uw team instaat voor de dagelijkse werking. U zorgt er voor dat de vraag van producenten in overeenstemming is met de aangeboden leads van het Belfius netwerk.

Vanzelfsprekend houdt u de vinger aan de pols door te netwerken en relaties op te bouwen om op die manier op de hoogte te zijn van diverse projecten en fungeert u als een belangrijke ambassadeur van Casa Kafka Pictures.

Een belangrijk gegeven in dit alles is het aansturen van ervaren en gemotiveerde teams. U staat in voor coaching, begeleiding en verdere ontwikkeling van uw mensen die u met een aanstekelijk enthousiasme en een teamplayers ingesteldheid motiveert.
Profiel
- Dankzij eerdere management ervaring beschikt u over tactisch inzicht en analytisch denkvermogen wat u toestaat om een operationeel business beleid uit te stippelen, te vertalen en mee uit te bouwen.
- Uw kennis van de financiële en / of juridische aspecten laat u toe om de productstrategie te bepalen. U combineert dit met een sterke toekomstgerichte visie waar o.a. digitalisatie een sterke rol speelt.
- U heeft reeds een succesvolle ervaring in people management; u motiveert mensen, u ontwikkelt goede relaties, ook met externe partners en u schept vertrouwen.
- U blinkt uit in het consolideren, het plannen en organiseren en dit met een sterke soepelheid wat u toestaat om steeds positief te interageren met verschillende stakeholders.
- Idealiter heeft u ervaring in een financieel economische omgeving of in de creatieve of media industrie.
- U beschikt over communicatieve vaardigheden en u houdt van netwerken.
- U drukt zich vlot uit in beide landstalen.
- Cultuur in de brede zin draagt uw interesse weg.
- U heeft een Master opleiding genoten.
Aanbod
Kiest u voor Casa Kafka Pictures, dan komt u terecht in een bedrijf dat tot de belangrijkste financieringsfondsen in de creatieve industrie behoort. U krijgt er de kans om deze belangrijke speler verder te doen groeien. U wordt deel van een hecht klein team met een duidelijke missie. U kan rekenen op een uitstekend salarispakket, inclusief representatieve bedrijfswagen en andere
extralegale voordelen.
Solliciteren
Contactpersoon: Alyssa vanGoethem
Reageren voor: 09/07/2018

Stuur uw overtuigende sollicitatie naar Archetype – Iris Schats via www.archetype-eu.com. Wenst u meer informatie, contacteer Iris Schats op 02/567.04.44.