Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Cie Tartaren vzw
Wie we zijn
Cie Tartaren werkt vanuit de Leuvense Ridderbuurt. Hier is ons hoofdkwartier, waar we elkaar ontmoeten en inspireren, en de producties vorm krijgen. We zijn een sociaal-artistiek theatergezelschap dat mensen in een kwetsbare situatie een stem wil geven. Op deze manier proberen wij met onze voorstellingen mensen te raken en aan te zetten tot dialoog.
Functie
Cie Tartaren is op zoek naar vrijwilligers die de cateringploeg willen versterken. Er zijn verschillende taken waarbij je de handen uit de mouwen kan steken:
– koken (bv. soep of een warme maaltijd)
– boodschappen doen
– de tafel dekken
– afwassen
Afhankelijk van jouw voorkeur kan je je focussen op één taak of meerdere taken combineren.
Profiel
Ben jij een keukenprins(es)? Hou jij ervan te struinen door winkels en boodschappen te doen? Of krijg jij de afwas blinkend schoon? Wij hebben je nodig!
Aanbod
Mooi meegenomen
Je mag gratis onze voorstellingen bijwonen, deelnemen aan onze activiteiten... bovenal kom je in een dynamische bende terecht en kan je je laten meevoeren op de ambiance van de Tartaren. Bovendien sluit je bijzondere vriendschappen die je je verdere leven meedraagt. En wie weet, krijg je zelf de theatermicrobe te pakken...

Praktische afspraken
Als vrijwilliger ben je volledig verzekerd. Jouw vrijwilligerswerk is onbezoldigd, maar je onkosten worden volledig terugbetaald mits bewijs en vooraf afgesproken. Indien nodig zorgen we ervoor dat de juiste documenten voor vrijwilligerswerk worden opgemaakt. De dag dat je aan de slag bent bij de Tartaren, ben je uiteraard welkom om mee te eten met de ploeg. Daarnaast staan we open voor vragen over of problemen met je vrijwilligerswerk. Hiervoor kan je Leen contacteren op het nummer 0479/20 69 62. Indien het over problemen gaat waarmee je bij het team niet terecht kan, is er een vertrouwenspersoon ter beschikking, los van onze organisatie. Dit is Karin Nelissen, bestuurslid van Tartaren en coördinator van ’t Lampeke.
Solliciteren
Contactpersoon: Leen van Nunen
Reageren voor: 15/03/2018

stuur een mail met je motivatie naar leen@tartaren.be