Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Dioniss Festival
Heel veel festivalgangers kennen het gratis Dioniss festival. Die weten dat je in het weekend na de Gentse Feesten in Sint-Denijs-Westrem moet zijn om muzikale ontdekkingen te doen. Al tien jaar lang zakken gemiddeld 3000 muziekliefhebbers met het hele gezin af naar ons sfeervol ingerichte dorpsplein. Ze komen voor de gezelligheid en het feest. Voor de muzikale ontdekking. En elk jaar ontploft het plein!
Functie
Als Communicatiemedewerker versterk je ons pers- en communicatieteam. Je bent niet zo maar een promoboy of girl, maar je denkt actief mee over onze promotiecampagne. Samen met een hele bende enthousiastelingen zorg je ervoor dat ons festival op een leuke en originele manier wordt aangekondigd. In de pers, op sociale media en in het straatbeeld. Je denkt mee over leuke acties, over het ontwerp van het promomateriaal, over persaandacht en helpt mee om die plannen concreet te realiseren.
Profiel
Je bent een enthousiast, hands-on persoon die houdt van muziek.
Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de organisatie van evenementen.
Mocht je enige grafische kennis hebben en/of goed zijn met social media tools, is dat een pluspunt.
Studies binnen het domein van eventmanagement, marketing of communicatie zijn een pluspunt maar geen vereiste.
Je bent een teamplayer met goesting om in een klein team naar een gezamenlijk doel toe te werken.
Je kan gemiddeld 1 keer in de maand vergaderen, soms enkel voor je eigen deeltaak, maar je hebt ook zin om mee te denken over de organisatie van het festival zelf.
Aanbod
Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij je uiteraard financieel niet vergoeden, maar we bieden je wel een platform om je creatieve talenten te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een jonge, enthousiaste organisatie en leert de festivalwereld van binnenuit kennen. Je doet ervaring op en vult ondertussen mooi je portfolio aan. Als lid van het team geniet je ook mee van de voordelen die we af en toe aan het hele team cadeau doen zoals concertticketjes, een uitstapje, traktatie, enz.…
Solliciteren
Contactpersoon: Mathias Monbaliu
Reageren voor: 25/02/2018

Stuur vòòr 25 februari je CV en motivatiebrief door naar mathias@dioniss.be