Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Dioniss Festival
Heel veel festivalgangers kennen het gratis Dioniss festival. Die weten dat je in het weekend na de Gentse Feesten in Sint-Denijs-Westrem moet zijn om muzikale ontdekkingen te doen. Al tien jaar lang zakken gemiddeld 3000 muziekliefhebbers met het hele gezin af naar ons sfeervol ingerichte dorpsplein. Ze komen voor de gezelligheid en het feest. Voor de muzikale ontdekking. En elk jaar ontploft het plein!
Functie
Als Grafisch Ontwerper zorg jij voor de ontwerpen van het drukwerk, de website en de designs voor de sociale media. Daarbij kan je gebruik maken van de templates van onze huisstijl die wij al enkele jaren aanhouden, maar mag je uiteraard ook nieuwe ideeën aanbrengen. Concreet ontwerp jij bijvoorbeeld de affiche, flyers, banners voor de sociale media, t-shirts, enz. … Indien je ook kennis zou hebben van website-design help je eventueel ook bij het ontwerpen en onderhouden van de website.
Profiel
Je bent een enthousiast, creatief persoon die houdt van muziek.
Je studeert grafische vormgeving, bent afgestudeerd als grafisch vormgever, of kan de nodige ervaring voorleggen in het ontwerpen van affiches en dergelijke.
Je bent een teamplayer met goesting om in een klein team naar een gezamelijk doel toe te werken.
Je kan je engageren om realistische deadlines op te stellen en je daar ook aan te houden.
Je kan gemiddeld 1 keer in de maand vergaderen, soms enkel voor je eigen deeltaak, maar je hebt ook zin om mee te denken over de organisatie van het festival zelf.
Aanbod
Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij je uiteraard financieel niet vergoeden, maar we bieden je wel een platform om je creatieve talenten te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een jonge, enthousiaste organisatie en leert de festivalwereld van binnenuit kennen. Je doet ervaring op en vult ondertussen mooi je portfolio aan. Als lid van het team geniet je ook mee van de voordelen die we af en toe aan het hele team cadeau doen zoals concertticketjes, een uitstapje, traktatie, enz.…
Solliciteren
Contactpersoon: Mathias Monbaliu
Reageren voor: 25/02/2018

Stuur je cv en motivatie door naar mathias@dioniss.be