Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
NADAR
NADAR is een kunstenplatform dat op een vernieuwende, frisse manier tentoonstellingen wil maken. Kunst verspreiden zien wij niet louter in termen van presenteren en waarnemen maar willen haar ook zien als een moment van beleving. Dit bereiken we door het verweven van verschillende disciplines van beeldende-, audio-visuele kunsten tot muziek om zo tot een totaalervaring te komen. Dit vereist maatwerk voor elk project zowel vormelijk, inhoudelijk, als thematisch. Inspiratie voor onze projecten halen we uit het dagelijkse leven, filosofie, subculturen, architectuur of in situ elementen.
Functie
Als jonge, culturele vzw hebben wij bij NADAR reeds verschillende projecten lopen. Daarom willen we heel graag ons team versterken met enthousiastelingen die hun talenten en interesses ten volle willen inzetten om deze projecten mee uit te voeren en vorm te geven. Voor de uitwerking van eigen producties zijn we opzoek naar een programmator die mee brainstormt en artiesten boekt voor het muzikale of performatieve luik van de exposities.

Je denkt mee over nieuwe creatieve samenwerkingen en cross-over projecten: scenografie voor cd-releases of clips, ontwerp cd-covers, schrijven van recensies,... Je volgt deze producties verder op en denkt mee over een passende communicatie, promotie en marketing. Je onderhoudt contact met de artiesten en volgt onderlinge afspraken tussen beide partijen en externe partners op.
Profiel
Je bent gedreven door muziek en houdt van cultuur. We houden van mensen met een visie

Je hebt een open kijk op muziek je hebt inzicht in relevante tendensen en staat open voor experiment.


Je bent gemotiveerd en houdt rekening met deadlines

Je kunt zowel zelfstandig als in groep werken

je bent sterk op vlak van communicatie en werkt graag met sociale media.

Een basis geluid-,podium, of lichttechniek is altijd handig.

Ervaring in concertorganisatie of de productie van evenementen is een sterkte maar zeker geen must
Aanbod
Kans om je ideeën en werk te delen met het publiek via een experimenteel kunstenplatform. Als deel van het team bouw je mee aan de groei en focus van de vzw en word je meegesleurd door de gedrevenheid van onze toffe bende.
Solliciteren
Contactpersoon: Tine Deboelpaep
Reageren voor: 07/05/2018

Stuur een motivatiemail en eventueel je portfolio (we zijn benieuwd naar wat je doet!) naar nadarexpo@hotmail.com. Nadien kunnen we nader kennismaken met een tas koffie.