Deeltijds Vast


Organisatie
Kunstencentrum Vooruit
Vooruit is een centraal platform in een rijk netwerk van artiesten en organisaties uit tal van sectoren. Geïnspireerd door een turbulente wereld en een kunstensector in beweging, met een hedendaagse blik op de toekomst, versterkt Vooruit de kruisbestuiving tussen de kunsten en de lokale en globale gemeenschap. We fungeren als een gastvrije ontmoetingsplek en een labo voor ontwikkeling, productie, presentatie, participatie en reflectie. We bouwen verder op een verleden van vernieuwing en maatschappelijk engagement. Vooruit is een ontmoetingsplek waar openheid heerst naar kennisdeling en logische, maar evengoed atypische partnerships.

Kunstencentrum Vooruit is een organisatie die belang hecht aan diversiteit. De selecties gebeuren op grond van competenties ongeacht origine, leeftijd of geslacht.
Functie
Vooruit werd een Kunstinstelling en dat vertaalt zich in een zeer verscheiden programma, met zowel een receptieve als een productionele kant. De podiumtechnische ploeg ondersteunt dit programma op technisch vlak in de vele eigen zalen en locaties buitenshuis. Als podiumtechnicus sta je in voor licht, geluid, video, decorbouw en andere onderdelen van het podiumtechnische proces.
Profiel
- je hebt affiniteit met het programma van Vooruit (theater, dans, muziek, literatuur).
- je bent gepassioneerd door de technische kant van wat op en naast podia gebeurt.
- je spreekt vlot Nederlands. Engels en Frans zijn een pluspunt.
- je hebt een diploma podiumtechnicus, een ervaringsbewijs of kunt aantonen dat je de relevante ervaring hebt.
- je hebt een goede technische en logistieke kennis van podiumtechniek, licht, geluid, video, hijstechnieken, ... en je staat open om nieuwe zaken bij te leren.
- je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken en zaken oplossen
- je kunt flexibel werken en avondwerk of werken in weekends en vakanties is geen probleem
- een rijbewijs B is een pluspunt
Aanbod
- een 4/5de contract (30,4u) van onbepaalde duur.
- een afwisselende job in een dynamische, culturele omgeving met fijne collega’s.
- open werksfeer met ruimte voor initiatief.
- een flexibele en duurzame context met aandacht voor het nieuwe werken.
- verloning volgens barema C+, PC 304 - podiumkunsten.
- een pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, kledijvergoeding, fietsvergoeding of sociaal abonnement,...).
- interne opleiding en begeleiding en mogelijkheid tot externe opleidingen ihkv de job.
Solliciteren
Contactpersoon: Peter Misschaert
Reageren voor: 19/02/2018

Mail je motivatiebrief met CV voor 19 februari 2018 naar vacature_podiumtechnicus@vooruit.be. Voor inlichtingen over deze functie kan je terecht bij Peter Misschaert peterm@vooruit.be.