Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Projectvereniging BIE
Projectvereniging BIE is een intergemeentelijk samenwerkingsverband bundelt zeven gemeenten uit het midden van West-Vlaanderen (Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare en Staden) en wil de inwoners ervan meer vertrouwd maken met cultuur en erfgoed.
Functie
Vanaf maart 2018 komen we gedurende enkele maanden wekelijks samen om de aanwezige collectie te nummeren, te beschrijven, op te meten, te fotograferen en bekend te maken bij het bredere publiek.

Zowel het takenpakket als de (vaste) dag waarop er geïnventariseerd wordt, zal in samenspraak met de vrijwilligers worden vastgelegd. We voorzien natuurlijk ook het nodige materiaal, alsook een kleine opleiding
Profiel
Vele handen maken licht werk, daarom is projectvereniging BIE op zoek naar vrijwilligers om de verborgen kerkschatten van de Heilige Kruisverheffing in kaart te brengen. Wil je je verdiepen in (object)fotografie? Werk je graag nauwkeurig? Hou je er van om in groep aan de slag te gaan?

Hoewel interesse in religieus erfgoed een pluspunt is, is dit zeker geen verplichting. Wij zijn op zoek naar mensen die zich gedurende een aantal maanden kunnen engageren om zich te verdiepen in het verleden van de eigen streek.
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Diethard Vlaeminck
Reageren voor: 31/05/2018

Indien u interesse hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met: - Diethard Vlaeminck (diethard@bienet.be) - Sofie Moeykens (sofie@bienet.be)