Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
AmuseeVous (Mooss)
AmuseeVous is een tak binnen Mooss vzw die jongeren en musea dichter bij elkaar wil brengen. Dat doet AmuseeVous door jongeren te informeren over het cultuur- en kunstaanbod, maar ook door erfgoedinstellingen te begeleiden in het organiseren van drempelverlagende activiteiten voor jongeren en het uitbouwen van een eigen jongerenwerking.
Functie
Dit najaar gaat AmuseeVous weer aan de slag in verscheidene culturele organisaties voor een AmuseeVous-Rapport! We stellen een jongerenteam samen dat we droppen als soort van ‘Secret Shopper’. Op vraag van de instelling checkt het team of het aanbod en de communicatie wel jongerenproof zijn.

In maart en april gaan we incognito langs bij 4 culturele organisaties verspreid over Vlaanderen: Wisper (Leuven), STAM (Gent), Stuvo Luca School of Arts en KUL Architectuur (Brussel) of Stuvo Luca School of Arts en KUL Architectuur (Gent)! Voor elk project zijn we nog op zoek naar jongerendetectives.
Heb jij een eigen mening en wil jij graag mee de sector op zijn kop zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
Profiel
Tussen 18 en 26 jaar oud?
Een interesse in cultuur in de ruime zin van het woord?
Kan je je vrijmaken voor een drietal samenkomsten vanaf eind februari?
Join our club!
Aanbod
What to expect?
Met een groep jongeren nemen wij een instelling onder de loep. Samen kijken we wat er beter kan om meer jongeren te bereiken en gaan we brainstormen hoe we de organisatie meer jongerenproof kunnen maken.

Verwacht je aan laid back sessies met gelijkgezinden (en knabbels) die voornamelijk ‘s avonds doorgaan. Je onkosten (treintickets, bustickets blabla) worden ook volledig door ons vergoed.
Solliciteren
Contactpersoon: Heleen De Grande
Reageren voor: 11/02/2018

Ben jij het undercover-talent dat wij zoeken? Kies je organisatie en stel je kandidaat tot en met 11 februari: http://www.amuseevous.be/projecten/gezocht-culturele-jongerendetectives