Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Courtisane vzw
Het Courtisane festival is een jaarlijks filmfestival dat plaatsvindt op verschillende locaties in Gent – de Minard Schouwburg, Sphinx cinema, KASKcinema & Paddenhoek. De focus ligt op werk dat buiten de lijntjes kleurt, dat een kritische blik werpt op de relaties tussen maker, toeschouwer en de wereld, tussen het beeld van de realiteit en de realiteit van het beeld. Geen films als consumptieproduct, maar cinema die de verbeelding prikkelt en aanzet tot ontmoeting en dialoog.
Functie
Voor het Courtisane Festival van 28 maart tot 1 april 2018 zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers.
Als vrijwilliger ben je mee het uithangbord van ons festival. Je bemant de kassa of infobalie, helpt mee met de distributie van promomateriaal, begeleidt het publiek en de gasten van het festival, en helpt mee met de opbouw van de voorstellingen: kortom een uitdagend en gevarieerd takenpakket.
Profiel
Je bent gemotiveerd en geëngageerd, hebt zin voor intiatief, en kan goed zelfstandig werken. Je deinst er niet voor terug om gasten en bezoekers te onthalen en wegwijs te maken, en spreekt naast Nederlands ook een aardig mondje Engels. Je stelt je flexibel op, kan je liefst meerdere dagen vrij maken, en staat ervoor open ook ’s avonds te werken.
Aanbod
We bieden een toffe ervaring tijdens een dynamisch festival waar je een actieve rol kan spelen. Je ontvangt een forfaitaire vergoeding per dagdeel / dag en bent verzekerd. Bovendien krijg je gratis toegang tot het volledige festivalprogramma! Je maakt deel uit van een klein en geëngageerd team, de perfecte omgeving om ervaring op te doen binnen de cultuursector.
Solliciteren
Contactpersoon: Daphne Vermeersch
Reageren voor: 28/02/2018

Reageer vòòr 28/02/18 door een mailtje te sturen naar daphne@courtisane.be met een korte motivatie waarom je ons team wil komen versterken!