Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Brussels Museums
De Brusselse Museumraad vzw is de koepelorganisatie van de Brusselse musea. Als koepelorganisatie moedigen wij meer dan 100 Brusselse musea aan om hun aanbod voortdurend te verbeteren en te diversifiëren. Dat doen we door musea veelzijdig te steunen, door de onderlinge samenwerking en synergie te bevorderen en door actief promotie te voeren voor de Brusselse musea via projecten als Museum Night Fever.

Museum Night Fever: een fenomeen dat geen introductie behoeft? Toch even dit: jaarlijks organiseren we de heetste museumnacht van het jaar. Een hele nacht lang vinden verrassende interacties tussen museumcollecties en jonge kunstenaars plaats. Een smeltkroes van kunstdisciplines garandeert een unieke ambiance in de musea en straten van de Belgische hoofdstad. Als kers op de taart wordt de avond afgesloten met een stevige afterparty waar tot een jaar na de feiten nog wordt over nagekaart.
Functie
Ben je bezetten van cultuur en beschikbaar heb je een paar uurtjes vrij zaterdag 3 maart ?
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de volgende editie van Museum Night Fever.
Je inschrijven als vrijwilliger kan via ons online formulier op: http://www.museumnightfever.be/.
Profiel
Gemotiveered en nieuwsgierig!
Aanbod
Jouw MNF-PASS voor de avond, een T-shirt, een goodiebag en een uniek ervaring !
Solliciteren
Contactpersoon: Anaïs Bastin
Reageren voor: 01/03/2018

Je inschrijven als vrijwilliger kan via ons online formulier op: http://www.museumnightfever.be/. Vragen? anais@brusselsmuseums.be