Voltijds Stage


Organisatie
JONNA vzw
Leuven
Functie
Van 2 tot 6 april organiseert Jonna vzw het internationaal jeugdtheaterfestival Youth on Stage. Iedere avond gaan er twee voorstellingen door van de deelnemende jongeren, één voorstelling van een buitenlandse groep en één voorstelling van één van de groepen van Jonna. Overdag help je met de voorbereiding, het programmeren en de technische repetitie, 's avonds assisteer je bij de voorstelling. Dit festival is een uitgelezen stagekans voor wie zijn of haar bagage theatertechniek wil uitbreiden.
Profiel
We verwachten enige zelfstandigheid en basiskennis theatertechniek (licht en geluid). Basiskennis Engels. Beschikbaar zijn van 2 tot 6 april.
Aanbod
- 4-daagse stage tijdens de eerste week van de paasvakantie.
- Je assisteert theatertechnisch voor 8 verschillende voorstellingen. De voorstellingen gaan door in Leuven, in het Wagehuys en Cas-co.
- Uurrooster is onderling af te spreken, avondwerk is vereist.
- Unieke kans om ervaring op te doen binnen dit internationale jeugdfestival.
- We voorzien een onkostenvergoeding en catering.
- Begeleiding door één van onze regisseurs.
Solliciteren
Contactpersoon: Hendrik Van Eycken, Artistiek directeur JONNA VZW.
Reageren voor: 24/02/2018

Graag een mailtje naar hendrik.jonnavzw@gmail.com met een korte omschrijving. Na ontvangst van de vacatures maken we een selectie, we brengen je hiervan op de hoogte via mail. De definitieve beslissing volgt na een persoonlijk gesprek.