Voltijds Vast


Organisatie
mediarte
mediarte vertegenwoordigt, als sociaal fonds van de Belgische audiovisuele sector, alle private omroepen, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digitale agentschappen van werknemers en uitzendkrachten over zelfstandigen tot werkzoekenden en studenten met inbegrip van hun docenten.

Als neutrale en objectieve partner, informeert, ondersteunt en adviseert mediarte alle betrokkenen uit de sector over werkgelegenheid en opleidingen. mediarte.be legt een brug tussen de uitstroom uit het hoger onderwijs en de professionele audiovisuele sector. Binnen de Mediacademie fungeert het als regisseur en moderator van een talentmanagement-beleid en tevens als organisator en facilitator van opleidingen. Daarnaast zet mediarte in op werkbaar werk in de audiovisuele sector.
Functie
De projectmedewerker geeft uitwerking aan de Mediacademie, meer bepaald de conceptuele uitwerking hiervan en de praktische organisatie. Hierbij wordt zij/hij inhoudelijk bijgestaan door de directie, project manager en consulenten van mediarte. Praktische ondersteuning wordt verleend door de team assistant.

De vraag en aanbod naar en van opleidingen in binnen- én buitenland zullen door de projectmedewerker nauwgezet opgevolgd worden waaruit een nieuw aanbod kan worden ontwikkeld. Zij/hij zal tevens instaan voor de communicatie van het opleidingsaanbod en zal redactioneel verantwoordelijk zijn voor alle relevante online/offline informatie rond talentmanagement en het Mediacademie-opleidingsaanbod. Uiteraard sta je hier niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s, aangevuld met externe expertise.

De projectmedewerker zal het opleidingsbeleid van mediarte, dat een meer internationaal karakter zal krijgen, verder uitwerken. Hiervoor zullen de nodige contacten onderhouden worden met de bestaande lesgevers, de verschillende belangenverenigingen (bvb. VOFTP, VOTF, Feweb, Scenaristengilde, Unie van Regisseurs, Acteursgilde, SBC, montage.be, FLEGA) en andere partners in het veld (bvb. FDC, Mediacademie Geschreven pers, Medianet Vlaanderen, VAF,...).

Specifieke taken:
- Van A tot Z uitwerken van doelgroepgerichte communicatie, events en campagnes,…rond opleiding.
- Aanwezig zijn op events rond talentmanagement, sector-events,..
- Communicatie-opportuniteiten en/of knelpunten detecteren

Administratieve ondersteuning en begeleiding van mediaprofessionals, in het kader van de aanvraag tot opleidingspremies, behoort ook tot je takenpakket. Hierin wordt je bijgestaan door de team assistant.
Profiel
- Kennis van de audiovisuele sector (radio, tv, film, gaming);
- Je beschikt over sterke redactionele vaardigheden voor o.a. persberichten en mailings.
- Je bent creatief en hebt een vlotte pen. Je kan je soepel aanpassen aan een evoluerende taakinhoud.
- Je bent een ‘digital creative’ die de nodige kennis heeft van audiovisuele software en sociale media. Storytelling heb je in de vingers, je weet een verhaal op te bouwen en te communiceren.
- Kennis op het gebied van sociale media marketing is een plus.
- Hands on.
- Je bent communicatief en taalvaardig.
- Zin voor initiatief.
- Creatief.
- Goede kennis van de Google Suite (en workflow).
- Kunnen werken binnen een CMS-systeem is een plus.
- Kennis van project management tools (Salesforce, Slack, Trello,...) is een plus.
Aanbod
mediarte biedt je een zeer afwisselende job in een jonge organisatie met informele, open werksfeer.

We voorzien een competitief salarispakket inclusief extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer).
Solliciteren
Contactpersoon: Jan Vermoesen - Directeur
Reageren voor: 17/02/2018

jan.vermoesen@mediarte.be