Deeltijds Stage


Organisatie
Sluitertijd
SLUITERTIJD is een visueel projectbureau met enerzijds een agentuur voor vijf Belgische fotografen, anderzijds trekker van een aantal grote fotoprojecten waaronder de organisatie van De Donkere Kamer.
Functie
SLUITERTIJD is op zoek naar een stagiair om de organisatie van De Donkere Kamer mee te komen ondersteunen. Binnen deze stage maak je onderdeel uit van de algemene werking van Sluitertijd, vul je mee de dagelijkse werkzaamheden in, maar ondersteun je specifiek bij de verschillende praktische en organisatorische onderdelen van het avondvullend programma De Donkere Kamer. Het is een meeloopstage waarin je een aantal vaste taken krijgt, maar waarin je ook flexibel wordt ingeschakeld voor diverse voorkomende werkzaamheden en dit twee halve dagen per week van februari tot eind juni 2018.
Profiel
Voor deze stage zoeken we iemand die beschikt over goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Een marketing, communicatie, foto of new media student. Zelfstandig en resultaatgericht werken strekt tot aanbeveling. Iemand die analytisch is, creatief denkt en hands-on uitvoert. Je vindt het leuk om te schrijven in het Nederlands en het Engels, ook communiceren in het Frans schrikt je niet af. Je bent secuur, beschikt over (basis)kennis van Outlook, Excel en Word en kunt werken met Photoshop. Affectie met fotografie strekt tot aan de aanbeveling. Je vindt het interessant om werkervaring op te doen binnen een kleine organisatie met veel flexibiliteit en vrijheid.
Aanbod
- Een uitdagende en diverse ervaringsplek in een inspirerende omgeving
- Ruimte voor verdieping en ontwikkeling
- Een plek midden in het bedrijf, je maakt rechtstreeks deel uit van een klein team
Solliciteren
Contactpersoon: Kaat Celis
Reageren voor: 09/02/2018

Neem voor meer informatie contact op met Kaat Celis via 03 232 51 24 of stuur je brief met CV zo snel mogelijk naar info@sltrtd.be