Deeltijds Vast


Organisatie
Allez, Chantez!
Allez, Chantez! Chantez! ontwikkelde een concept om mensen voluit samen te laten zingen. Elk jaar laten we duizenden mensen het beste van zichzelf geven, verspreiden we een groots geluksgevoel en brengen we heel wat zangliefhebbers samen in een ongedwongen sfeer. Bij ons draait het allemaal om zangplezier!
Functie
Voor de versterking van ons team zoeken we nieuwe zangcoaches die in de lokale zangwerkingen en in de sessies die door externe organisatoren worden geboekt grote en kleine publieksgroepen samen kunnen laten zingen.
Profiel
- je bent een podiumbeest dat er niet voor terugdeinst om vol enthousiasme een groep zangliefhebbers te begeleiden tijdens de zangsessies van Allez, Chantez!
- je hebt een goede stem die een groep van zangliefhebbers kan leiden
- je houdt van popmuziek van de jaren ’50 tot vandaag
- je bent 18 jaar of ouder
- je bent in de mogelijkheid om te factureren of via kleine vergoedingsregeling vergoedingen te ontvangen voor je werkzaamheden bij ons project
- je hebt zin en tijd om je te engageren in een nieuw avontuur bij een ambitieus socio-cultureel project
Aanbod
- professionele begeleiding in je podiumvaardigheden door Allez, Chantez!
- boekingsopdrachten voor zangsessies die we zelf organiseren (vergoeding met kleine onkostenvergoeding) en voor zangsessies die door externe organisatoren worden aangevraagd (vergoeding van € 150 tot € 300 per opdracht)
Solliciteren
Contactpersoon: annelore@allezchantez.be
Reageren voor: 01/02/2018

- vul het inschrijvingsformulier op de website van Allez, Chantez! in voor 1 februari. - verzend ons een filmpje waarin je jezelf kort voorstelt en waarin we jou minstens 2 minuten kunnen zien en horen zingen. Kies hiervoor een liedje dat jouw hart sneller doet slaan en waarin jij jezelf helemaal kan verliezen. Het filmpje kan je versturen via www.wetransfer.com naar annelore@allezchantez.be. Vermeld in de naam van je filmpje je naam en de titel van het liedje dat je zingt. - op maandag 12 februari laten we je weten of je bent geselecteerd voor ons coachingsweekend bij de Heerlijckyt van Elsmeren van 16 tot 18 februari. Hier werken we samen aan ons aanbod met een team van een tiental zangcoaches en muzikanten die nu al voor Allez, Chantez! aan de slag zijn. Hou dit weekend dus zeker vrij! Na dit weekend kijken we samen verder hoe onze samenwerking vorm kan krijgen.