Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Kunstjeugdbeweging BAZART Uniek in Antwerpen! Een jeugdbeweging waar je speelt met kunst, cultuur & kilo's plezier!
Bij BAZART spelen we elke zaterdag tussen oktober en mei van 14h tot 17h met alles wat kunst is in Antwerpen. De werking is er voor kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar. Regelmatig gaan we op uitstap naar een van de culturele huizen in de stad, maar vaak spelen we in onze vaste uitvalsbasis jeugdcentrum Kavka (Oudaan 14, 2000 Antwerpen) . In het voorjaar is er een weekend, en in de zomer gaan we op kamp. Bij BAZART doen we telkens activiteiten met een unieke mix van spel en kunst, en we zijn op zoek naar jongeren tussen de 16 en 26 met goesting om deze activiteiten te maken en te begeleiden!
Functie
Samen met de rest van de begeleidersploeg bereid je wekelijks speelse, kunstzinnige activiteiten voor. Op zaterdag geef je deze activiteiten aan de deelnemers van BAZART.
Profiel
- Je bent minstens 16 jaar
- Je zoekt een nieuwe uitdaging
- Je bent meestal vrij op zaterdagnamiddag
- Je bent geïnteresseerd in kunst
- Je hebt zin om een groep kinderen of jongeren te animeren

Kortom, je bent graag bezig met kunst en hebt zin om deze goesting met een groep kinderen of jongeren te delen!
Aanbod
Onze vrijwilligers worden ondersteund door Mooss vzw. Je hebt dus geen ervaring of specifieke opleiding nodig, we zorgen ervoor dat alle begeleiders genoeg ondersteuning en inspiratie krijgen. Eind september is er een begeleidersweekend, en doorheen het jaar zijn er verschillende vrijblijvende vormingsmomenten waarop de begeleiders welkom zijn.

Wij zijn een echte jeugdbeweging, en kunnen dus geen vrijwilligersvergoedingen aanbieden. In ruil voor je inspanningen krijg je de tijd van je leven, nieuwe beste vrienden, ervaring in het jeugdwerk, en hier en daar een spatje verf!
Solliciteren
Contactpersoon: Rosanne Hulsbosch
Reageren voor: 27/05/2018

Mail naar bazart@mooss.org, dan bezorgen wij je alle concrete info. Een keer komen proberen of het iets voor jou is is zeker mogelijk!