Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Vlaamse Gemeenschapscommissie
De VGC is een overheid die het Nederlandstalige leven in Brussel ondersteunt en uitbouwt. Zo kan iedereen in Brussel genieten van betere scholen en opleidingen, meer cultuur en activiteiten in de vrije tijd en van een goede zorg.
Functie
Als technisch assistent – poetskracht ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid van de gebouwen.
Profiel
- Onderhouden en schoonmaken van burelen, lokalen en sanitair;
- Uitvoeren van extra schoonmaakwerk of grotere onderhoudsbeurten;
- Verzamelen, sorteren en wassen van linnengoed;
- Onderhouden en ordelijk houden van de eigen werkomgeving en het poetsgerief;
- Uitvoeren van algemene logistieke taken.
Aanbod
- Deeltijds (90% tewerkstelling bestaande uit 3 deeltijdse contracten) vervangingscontract vanaf 1 februari 2018 voor de duur van de afwezigheid van de titularis (richtdatum 30/09/2018)
- Loonschaal D121 – Technisch Assistent
- Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement), een hospitalisatieverzekering en ruime vormingsmogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Wendy Vandervelde
Reageren voor: 30/12/2017

Stel je kandidaat en stuur ons je cv en motivatiebrief, ten laatste op 31/12/2017. Dat kan: - per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Wendy Vandervelde, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel - of via e-mail: jobs.vgc@vgc.be, met als onderwerp ‘poetskracht Elzenhof/De Markten’ De selectiegesprekken zijn gepland in de week van 8 januari in de Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel. Als je geselecteerd wordt voor het gesprek, krijg je nog een uitnodiging