Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
deKunstAcademie
Academie voor deeltijds kunstonderwijs.

Functie
Je werkt als leerkracht fotokunst in het deeltijds kunstonderwijs. Je geeft les aan volwassenen.  Je kan zowel beginners begeleiden bij hun eerste kennismaking met fotografie als afstudeerders coachen in de aanloop naar hun afstudeertentoonstelling. 
Je geeft comfortabel les en opdrachten aan de hele groep leerlingen.
Je coacht leerlingen door middel van individuele feedback. Je kan leerstof structureren en ze tegelijk op een boeiende manier overbrengen op de leerlingen. Je hebt géén puur technische visie op fotokunst.
Je kan gebruik maken van een al uitgewerkt jaarplan voor de lessen of er de thema's uithalen die het beste bij jouw stijl (als lesgever) passen, of nog meer naar je hand zetten... In overleg is er veel mogelijk. Je hebt een volledig uitgerust atelier, studio en doka ter beschikking. 
Profiel
Je beschikt over een masterdiploma fotografie en beschikt bij voorkeur over een lerarendiploma.

Aanbod
Voor een vervanging van 8 januari 2018 tot en met 30 maart 2018
De lessen gaan door op dinsdagavond van 18.20u tot 21.40u en op donderdagnamiddag van 12.30u tot 15.50u.
 De uren fotokunst kunnen eventueel samen met uren beeldende kunst voor de lagere graad en middelbare graad (digital arts) in een fulltime pakket opgenomen worden.
Solliciteren
Contactpersoon: Lies Van Weverberg
Reageren voor: 18/12/2017

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan zeker je CV en motivatiebrief voor 12 december naar lies.vanweverberg@knokke-heist.be +32 (0)50 630 850 www.dekunstacademie.be