Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Lipdubcrew
De lipdub crew is een team wat bestaat uit professionele en creatieve videograven. Deze videograven zijn in het dagelijks leven bezig om echte films te maken zoals, bedrijfsfilms, trouwfilms, en (semi)professionele filmproducties. Deze freelance profs werken zo nu en dan voor de lipdub crew om particulieren een fantastische workshop lipdubben te geven.
Functie
Workshopleider Lipdubben

Het bedrijf; Lipdubcrew, bied de workshop, Lipdubben en Make a clip aan, aan particulieren en bedrijven. Voornamelijk in Nederland alleen door het succes groeien wij ook in België met onze workshop. De workshop wordt vooral vaak gegeven bij vrijgezellenfeesten en (team)bedrijfsuitjes. Hierdoor is het elke keer weer een andere groep en maakt de afwisseling leuk.

Hoe ziet de werkdag eruit voor de workshopleider?

Als de klant bij de Lipdubcrew boekt benaderen wij de workshopleider. Deze ontvangt de datum, tijd, locatie, muziek nummer en evt speciale wensen. De workshopleider zorgd dat hij klaar staat op locatie en verwelkomt de groep. Hierna begint de workshop en na ongeveer 2 uur is de workshop voorbij en gaat de klant weg met een lach op het gezicht. Vervolgens zorgt de workshopleider dat de (film)bestanden binnen 1/2 dagen worden verstuurd naar ons. Het enigste wat de workshopleider nu nog hoeft te doen is de factuur naar ons te sturen en hij is klaar.
Profiel
Wij zoeken een man/vrouw, in België, die een groep kan leiden en sturen en evt ervaring hiermee heeft. Wij zoeken mensen die enthousiast, creatief en flexibel zijn. Wij zoeken voornamelijk jonge mensen aangezien wij een jong bedrijf zijn. Jij bent een Freelance(zzp-er) en altijd bezig met het maken van films. Wat ook belangrijk is dat je een rijbewijs B hebt en in bezit bent van een auto. Ook woon je in de regio Vlaanderen en ben je in het bezit van een professionele camera inclusief stabilizer of DJI Osmo. Ook heb je een muziekbox bijvoorbeeld van JBL.
Aanbod
Ervaring opdoen met regie werk en workshops geven. Wij regelen de advertenties en marketing en zorgen voor de klanten. Tevens doen wij alle administratie die hierbij komt kijken en zorgen voor het klant contact. Een vaste vergoeding per lipdub van 120 euro ex btw en daarbij een reiskostenvergoeding. Tevens verstrekken wij werkkleding en zorgen dat jij regelmatig workshops hebt. Reageer snel want wij hebben maar 2 mensen nodig!
Solliciteren
Contactpersoon: Thierry
Reageren voor: 04/03/2018

Email een sollicitatiebrief met CV en evt portofolio naar info@lipdubcrew.nl. Ben je origineel? Stuur een filmpje en presenteer je zelf voor de camera alsof je voor een groep staat.