Voltijds Stage


Organisatie
WALPURGIS
WALPURGIS, opgericht in 1987, is een dynamisch en meerstemmig gezelschap van zangers, acteurs, muzikanten en andere kunstenaars. Wij creëren, stimuleren en presenteren hedendaags muziektheater dat verwondert, de verbeelding prikkelt, ontroert en tot nadenken stemt. Wij gaan op zoek naar de muzikale kracht van het theater en de theatrale kracht van de muziek. Ons repertoire is verrassend divers, de taal die wij ontwikkelen gelaagd.
Functie
In seizoen 2018-2019 bestaat WALPURGIS 30 jaar. Een mooi moment om een publicatie te maken. Of wordt het toch iets anders?
Om dit voor te bereiden zoeken we iemand die in ons archief (fysiek en digitaal) op zoek gaat naar bruikbare beelden, teksten,… ; een strategie uitzet met de stappen en timing voor deze publicatie ; een communicatieplan schrijft om de publicatie zo breed mogelijk te verspreiden. Of misschien bedenk je wel iets waar wij zelf niet aan dachten?!
Profiel
Een gedreven student TFL, cultuurmanagement, culturele studies,... met oog voor detail, een grote verbeelding en veel zin voor initiatief.
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Ilse Muysers
Reageren voor: 07/01/2018

Mail met motivatie en beknopt CV aan ilse@walpurgis.be