Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Festival van Vlaanderen Mechelen/Kempen
Festival van Vlaanderen Mechelen/Kempen organiseert jaarlijks twee festivals: Lunalia in het voorjaar in Mechelen en Musica Divina, een najaarsfestival in de abdijen en begijnhoven van de Provincie Antwerpen.
Functie
De vrijwilliger verspreidt de programmaflyers en affiches van het festival in de centra van steden en gemeenten (omliggende dorpen/gemeenten) waar de concerten plaatsvinden: Mechelen, Geel, Herentals, Hoogstraten, Lier, Postel, Averbode, Westerlo,.... Vrijwilligers gaan zelfstandig van straat tot straat, op zoek naar locaties (bakkers, bibliotheken, horeca, gemeenschapscentra, academies) en hangen/leggen de affiches/flyers van de festivals er op een zichtbare plek.
Verder gaat hij/zij ook flyeren aan de deuren van concerthuizen, conservatoria, theaterhuizen en muziekfestivals bij een selectie van concerten en theaters tijdens de periode augustus – oktober. We beginnen steeds één uur voor de voorstelling begint.
Profiel
Enthousiaste muziekliefhebbers die met plezier in eigen stad of elders in Vlaanderen willen gaan flyeren. De flyeraars moeten zelfstandig op de bestemming geraken.
Aanbod
In ruil voor de flyeracties krijg je een vrijwilligersvergoeding van 7,5 euro per uur dat je flyert. Sommige vervoerskosten worden ook terugbetaald (bv. bezinekosten).
Solliciteren
Contactpersoon: Lien Puttemans
Reageren voor: 01/04/2018

Mail naar lien.puttemans@festival.be met je naam, adres, telefoonnummer Website: www.musica-divina.be, www.lunalia.be