Voltijds Vast


Organisatie
Cultuurconnect
We zijn een jonge organisatie met een sterk team (40-tal enthousiaste collega’s) dat multidisciplinair werkt en pakken deskundigheid en veel gezond verstand combineert om een succes te maken van haar ambitieuze projecten. We zoeken er samen naar oplossingen voor de digitale uitdagingen vanuit de overtuiging dat deze cultuurhuizen ook in de digitale samenleving een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van mensen en de samenleving. Succesvolle digitale experimenten schalen we op tot kwalitatieve diensten die we aanbieden aan de hele sector.

Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief. Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder.
Functie
We starten begin 2018 de ontwikkeling en uitbouw van een eengemaakt Vlaams bibliotheeksysteem, een ambitieuze nieuwe dienst voor openbare bibliotheken. We zoeken hiervoor versterking van een projectmanager die in afstemming met de product manager de ontwikkeling van enkele innovaties van a tot z regisseert: functionele analyse, projectbeheer, opvolgen externe ontwikkelaars, release management,…

De projectmanager product management is, in afstemming met de productmanager, verantwoordelijk en aanspreekpunt voor één of meerdere werkpakketten m.b.t. de functionele analyse, (door)ontwikkeling, opschaling, business modelling, release management,... van onze bovenlokale bibliotheekdiensten ‘Bibliotheeksystemen’ en/of ‘Bibliotheekwebsites’.
De projectmanager maakt deel uit van het team ‘product management’ en rapporteert aan de teamleider.
Profiel
Ben jij een vlijtige bachelor of master met een feeling voor software, een vaste hand voor het aansturen van externe softwareleveranciers, een fijne neus voor innovatie en een scherp oog voor detail? Werk je graag gestructureerd en nauwgezet? Hou je van teamwork en zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel uitdagingen?

De projectmanager heeft kennis door studie en/of toegepaste ervaring op minstens één van volgende terreinen: IT product management, AGILE/SCRUM werkwijze, PRINCE2 projectmanagement methodologie, de openbare bibliotheeksector.
Aanbod
Een maatschappelijk relevante job, een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijker vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Klik hier voor meer info over werken bij Cultuurconnect.

De projectmanager wordt ingeschaald in barema A111.
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@cultuurconnect.be
Reageren voor: 04/03/2018

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan tegen 12 januari zeker je cv naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “functie + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte merel bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken. Na een selectie op basis van CV’s en motivatiebrief, volgt een schriftelijke proef. Vervolgens selecteren we een viertal kandidaten voor een jurygesprek. De geselecteerde kandidaat legt een assessment af.