Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
AmuseeVous // MOOSS // Studio Cactus
Studio Cactus is een buitengewoon kunstenfestival, georganiseerd door AmuseeVous, een tak binnen Mooss vzw. Een groep jongeren neemt op 23 maart 2018 OPEK over en laat de Leuvense jeugd een hele avond kennismaken met fris talent, zotte performances en kunstzinnige activiteiten. Als vrijwilliger stel je samen met een tiental medeorganisatoren het programma zelf samen, en bouw je mee aan een onvergetelijke avond voor jonge kunstliefhebbers.
Functie
Heb je ooit al eens achter de schermen willen werken bij de organisatie van een evenement? Begint het te kriebelen wanneer je eraan denkt om een eigen concept uit te werken? Deins je er niet voor terug om out of the box te denken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Profiel
-je bent tussen 15 en 20 jaar
-jouw creatieve inbreng bij de samenstelling van de avondplanning
-je kan je vanaf eind januari tot eind maart 1 keer om de twee weken ‘s avonds vrijmaken (we komen een eerste keer bijeen op 11 januari).
-je hebt nog niks gepland op 23 maart: de avond dat Studio Cactus doorgaat
Aanbod
-een fantastische ervaring
-je komt terecht in een fijne groep leeftijdsgenoten die jouw interesses delen
-creatieve vrijheid en verantwoordelijkheid
-je creëert JOUW EIGEN kunstenfestival
-je wordt lid van een hypercreatief team met professionele ondersteuning
Solliciteren
Contactpersoon: Loes Hubrechts
Reageren voor: 11/01/2018

Voel jij je aangesproken of heb je nog een vraag? Laat dan even iets weten via loes@amuseevous.be of via de facebook pagina van Studio Cactus en dan zien we je op 11 januari in OPEK (Vaartkom 4, 3000 Leuven).