Voltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Kokopelli World Festival
Op 11-12-13 mei organiseren vindt de 12e editie van Kokopelli World Festival plaats in Gullegem, een festival dat mensen wil bewust maken van onze wereld met muziek en méér dan muziek.
- Kokopelli kiest voor hedendaagse melodieën & beats mét invloeden uit alle windstreken.
- Kokopelli kiest voor smaken & prikkels uit de hele wereld.
- Kokopelli is toegankelijk voor iedereen, met aandacht voor mensen met minder middelen, voor wie een beperking heeft en voor alle leeftijden.
- Kokopelli is zich bewust van haar ecologische voetafdruk.

Het driedaagse festival wordt volledig georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers die, met steun van onze partners (overheden, bedrijven, ngo’s, …), de wereld dichterbij brengen.
Functie
Meer dan 70 vrijwilligers werken mee aan de organisatie van het festival. Tijdens het festival zelf loopt dit op tot boven de 200. Bij Kokopelli maken vrijwilligers het verschil! Steeds zijn we op zoek naar mensen die zich willen inzetten.
Profiel
Mogelijkheden zijn er voldoende: creatief bezig zijn en helpen aan de decoratie van het terrein, promotie voeren, sensibiliseringsacties uitwerken, handig zijn in de opbouw van het festival, bestellen, meehelpen bij de security, …
Aanbod
Je krijgt een gratis dag- of weekendticket afhankelijk van het aantal shifts, krijgt een exclusief medewerkers T-shirt en je wordt voorzien van de nodige hapjes en drankjes en bovenal een keitoffe sfeer. Dit wil je niet missen!!
Solliciteren
Contactpersoon: Lore
Reageren voor: 01/05/2018

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@kokopelli.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.