Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Amazone vzw
Amazone is het Kruispunt Gendergelijkheid, gelegen in hartje Brussel. Het biedt een waaier van diensten aan: een congrescentrum, vergaderzalen, een restaurant, een documentatiecentrum en een artistiek luik (Art'mazone).
Dit wordt aangeboden aan interne en externe klanten, inclusief vrouwenverenigingen, vzw's en actoren van gendergelijkheid.
Functie
Je vervult een centrale rol in de organisatie: je bent de schakel tussen de buitenwereld en de verschillende diensten van Amazone in huis, plus de verschillende organisaties die in het Amazonehuis gevestigd zijn. Je staat in voor het vriendelijke en behulpzame onthaal van externe klanten en doorverwijzing van interne klanten:

- Verantwoordelijk voor het onthaal en doorverwijzen van bezoekers en gebruikers naar de verschillende diensten van Amazone
- Doorverwijzen naar de organisaties die in Amazone zijn gevestigd
- Het beantwoorden van telefoons mails en fax
- Klanten helpen met infrastructuur van de zalen
Profiel
Je spreekt en schrijft onberispelijk Nederlands. Een goede kennis van het Frans en het Engels is een pluspunt.
Je hebt een vriendelijke houding, je bent zeer contactvaardig en je kunt zelfstandig weren. Bovendien heb je oog voor veiligheid en netheid.

Je bent klantgericht en hebt een positieve houding tegenover Amazone, haar doelstellingen en waarden. Je werkt resultaatgericht en je toont inzet, je hebt respect en inlevingsvermogen voor je collega's. Samenwerken met anderen is voor jou geen probleem.

Occasioneel avondwerk is geen probleem voor jou.
Aanbod
Amazone is een aangename en inspirerende omgeving, waar een open mentaliteit heerst en dat in het hartje van Brussel.
Medewerkers kunnen genieten van de gerechten uit ons restaurant aan zeer democratische prijzen.
Regelmatig organiseren we lezingen, studiedagen en activiteiten waar onze vrijwilligers gratis naartoe kunnen.
Je wordt begeleid door onze verantwoordelijke van de onthaalmedewerkers, waarbij je een duidelijk kader en afgebakende taken zal krijgen.
Solliciteren
Contactpersoon: Ilse Haest
Reageren voor: 29/12/2018

Stuur je CV en motivatiebrief naar Ilse Haest: i.haest@amazone.be