Deeltijds Vast


Organisatie
Karel de grote-hogeschool
Hoe groot wil jij worden?

Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer- en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen. Je werkt er samen met 1.300 collega's en voor 13.000 studenten.
We kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs met ruimte voor groei.

Op campus Hoboken zoeken we een enthousiaste collega om aan de slag te gaan als:
(Praktijk)lector en onderzoeker (3D developer) bij NxT Media Technology - 95%
Functie
Enerzijds maak je voor 50% van je opdracht deel uit van het docententeam binnen de opleiding en geef je les in het eerste en tweede jaar. In het eerste jaar sta je samen met 1 collega in voor het opleidingsonderdeel ‘Media Production 3D development 1’ en samen met 2 andere collega’s voor ‘programming 1’. In het tweede jaar sta je alleen in voor ‘Principles of Game Design’.
Je geeft en ontwikkelt uitdagend, inspirerend en toekomstgericht onderwijs. Je beoordeelt studenten, begeleidt en coacht hen in hun leerproces en ev. ook tijdens projecten, stages en bachelorproeven. Je denkt mee na over nieuwe (vak)inhouden, werkvormen, leerlijnen, ….

Anderzijds maak je voor 45% van je opdracht deel uit van een klein onderzoeksteam binnen de opleiding en werk je mee aan onderzoeks- en dienstverleningsprojecten. Je zorgt mee voor een sterke inkanteling van onderzoek in de onderwijspraktijk binnen NxT Media Technology.

Je werkt zowel zelfstandig als in nauw overleg samen met je collega-docenten en -onderzoekers. Je overlegt met docenten uit de opleiding over hoe er een goede wisselwerking kan bestaan tussen het onderzoek en het onderwijs.
Je zet graag mee je schouders onder de opleiding door deel te nemen aan opleidingsraden, opendeurdagen, mee in te schrijven, enz.

Je werkt aan je eigen professionalisering zowel m.b.t. onderzoeksmethodologie als didactische vaardigheden en draagt actief bij tot de kennisontwikkeling en -deling binnen de organisatie.

Je rapporteert aan het opleidingshoofd. Voor het gedeelte onderzoek verloopt de functionele aansturing via de onderzoekcoördinator.
Profiel
- Je bent een gedreven onderzoeker, die zijn werk zelfstandig kan plannen en uitvoeren binnen de opgestelde projectplanning.
- Je bent sterk in developen in C#, meer bepaald voor de game engine Unity. Kennis van multiplayer, editor scripting of AR/VR is zeker een pluspunt.
- Je hebt een grote interesse in onderwijs en bent bereid om ‘life long’ je vakkennis bij te schaven en aan je onderzoeks- en didactische vaardigheden en inzichten te werken.
- Je werkt met enthousiasme en steekt graag de handen uit de mouwen.
- Je stimuleert samenwerking.
- Je communiceert vlot, helder en transparant, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je kan open en gerichte feedback geven bij het begeleiden van studenten.
- Je denkt in termen van oplossingen in plaats van problemen. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je werkt gedreven naar resultaten.
- Je bent bereid om NxT in binnen- en buitenland op congressen of conferenties te vertegenwoordigen.
- Je hebt een bachelor- of master diploma in inhoudelijk relevante opleiding op zak.
Aanbod
- Een interessante 95%-opdracht - als contractueel bediende - die start op 1 september 2019 en loopt tot en met 31 augustus 2020. De startdatum kan ev. ook later zijn afhankelijk van jouw beschikbaarheid en interne verschuivingen. De opdracht is mogelijks verlengbaar.
- Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden, lerarenkaart en een attractieve vakantieregeling.
- Een loon volgens je kwalificaties en ervaring (equivalent van barema 502 = lector/master of barema 316 = praktijklector/professionele bachelor). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.
- Bij KdG krijgt jouw groei alle ruimte. Ruimte voor theorie en praktijk. Ruimte voor experiment en vernieuwing. Daar sta je niet alleen voor. Elke startende docent krijgt een aangepast professionaliseringstraject.
Solliciteren
Contactpersoon: Ivan De Boi
Reageren voor: 15/08/2019

Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk en uiterlijk op 15 augustus via www.kdg.be/vacatures. Klik op de gewenste vacature en onderaan vind je de ‘solliciteer online’ link. We zijn benieuwd naar je parcours, talenten en motivatie. Beschrijf zeker ook waarom deze vacature bij jou past. - de 1ste selectieronde gebeurt op basis van de ontvangen kandidaturen - de 2e ronde is een sollicitatiegesprek dat normaal gezien in de tweede helft van augustus doorgaat. We vinden diversiteit belangrijk, zoeken een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen - die zichzelf in dit profiel herkent - uit om zich kandidaat te stellen.