Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Federatie van Socialistische Mutualiteiten Brabant
De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant biedt toegankelijke gezondheid aan iedereen en geniet het vertrouwen van meer dan 619.000 leden.

Functie
Na een inwerkperiode zal u als medewerker van een hecht team deelnemen aan de uitwerking en implementatie van een accurate en ledenvriendelijke communicatie, zowel digitaal als op papier. U zal instaan voor de promotie van ons ziekenfonds ); in samenspraak met technici de redactie verzorgen van o.m. publicaties (semesterieel ledenblad, diverse brochures en een newsletter) en van de website waarvan een nieuwe versie in opmaak is. De hoofdtaak bestaat uit de verspreiding van informatie naar de leden van de mutualiteit (diensten en voordelen, wijzigingen in de ziekteverzekering, preventie en welzijn).
Profiel
U heeft een brede algemene ontwikkeling (bij voorkeur universitaire vorming in een richting communicatiewetenschappen), bent een communicatieve teamplayer, analytisch ingesteld, beschikt over een vlotte pen en bent vertrouwd met zowel 'papieren' redactie als webredactie. U werkt nauwkeurig, hebt oog voor details en respecteert deadlines. U heeft een goede kennis van de Franse taal, interesse voor nieuwe technologiëen (beheer website via een content management system) en een sociale ingesteldheid vervolledigen uw kwaliteiten. Ervaring in digitale communicatie is een pluspunt.
Aanbod
Wij bieden een vervangingscontract aan, een loon in verhouding met uw competenties, aangevuld met o.a. maaltijdcheques, dertiende maand, groeps- en hospitalisatieverzekering en een tewerkstelling in een aangenaam bedrijf met een gezond arbeidsklimaat.
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@fsmb.be
Reageren voor: 28/06/2019

Richt uw kandidatuur met cv en foto vóór 28 juni 2019 naar FSMB - Directie Human Resources, Zuidstraat 111 te 1000 Brussel. E-mail : jobs@fsmb.be. De selectieproeven worden gepland begin juli 2019.