Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Pulse Transitienetwerk
Pulse Transitienetwerk Cultuur, Jeugd en Media gelooft dat ‘cultuur’ een motor kan zijn voor de transitie naar een sociaal-rechtvaardige en duurzame samenleving. Het verbindt een 1000-tal culturele, jeugd- en media-organisaties en individuen die experimenteren met duurzame alternatieven voor ons huidige samenlevingsmodel. Om onze werking nog te versterken en de transitie te versnellen zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen bouwen aan ons nobel doel.
Functie
Pulse brengt mensen samen en inspireert. Dat doen we ook met verschillende projecten en evenementen waar de focus ligt op verrassen, netwerken versterken en elkaar inspireren. Voor onze trefdag (dit jaar op 22/10 in Concertgebouw Brugge) zijn we op zoek naar vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken en daarbij hun hoofd willen gebruiken.

Wat ga jij doen?

- Je helpt bij de logistieke ondersteuning van onze evenementen en netwerkmomenten.
- Het onthaal van de deelnemers.
- Materiaal klaarzetten in de verschillende lokalen.
- Zaalverantwoordelijke.
- Ontvangst van de sprekers.
- Indien je dat wil zorg je ook mee voor wat randanimatie waarbij ontmoeting en uitwisseling centraal staan.
Profiel
Jij bent
- Een kei in organiseren, hebt oog voor details en bent goed met planning en deadlines
- Iemand met goesting om verantwoordelijkheden op te nemen op evenementen zelf
- Een logistiek wonder
- Een Doener
Aanbod
Wij bieden
- Een TopTeam met gemotiveerde en gedreven vrijwilligers die ieder op hun. manier bezig zijn met de transitie naar een duurzame en sociaal-rechtvaardige samenleving.
- Een schat aan kennis over duurzaamheid in al haar facetten binnen 5 diverse sectoren (sociaal-cultureel, erfgoed, media, jeugd en kunsten).
- De mogelijkheid om op plekken te komen waar je anders nooit zou belanden en transitionista’s van alle pluimage te ontmoeten.
- Onkosten en vrijwilligersvergoeding.
Solliciteren
Contactpersoon: Aili Maruyama
Reageren voor: 10/10/2019

Contacteer aili@pulsenetwerk.be. Voor meer info over Pulse Transitienetwerk ga naar onze website : https://www.pulsenetwerk.be/