Voltijds Vast


Organisatie
Karel de Grote Hogeschool
Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer- en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen. Je werkt er samen met 1.300 collega's en voor 13.000 studenten.
We kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs met ruimte voor groei.
Functie
Wat doe je?
Je geeft zowel les in de opleiding ‘Nxt Media Technology’ (45%) als in de Engelstalige variant ‘NxT Digital Nomads’ (55%).

- Je geeft volgende creatieve vakken: R&D 2e naar en 3e jaar web, NxT technology, creation & strategy, UI – en UX design en storytelling in het Nederlands. Daarnaast doceer je entrepreneurial essentials, media design, project en webcoding in het Engels.
- Je staat mee in voor het ontwikkelen van de cursusinhoud van deze nieuwe vakken (enkel R&D is een bestaand vak) en het begeleiden en evalueren van studenten.
- Je werkt zowel zelfstandig als in nauw overleg samen met je collega-docenten.
- Je overlegt met docenten uit de opleiding over hoe er een goede wisselwerking kan bestaan tussen de verschillende domeinen binnen NxT.
- Je begeleidt studenten in het kader van projecten.
- Je rapporteert aan het opleidingshoofd van NxT Media Technology en NxT Digital Nomads en maakt deel uit van het gezamenlijk docententeam.
Profiel
Wie ben je?
- Je bent een gedreven digitale creatieve duizendpoot die gebeten is door design, creation en storytelling. Je hebt bovendien sterke affiniteit met ondernemen (projectmanagement, werken in team, pitch & presentation, …).
- Je hebt een passie voor de nieuwste technologieën, je bent ingesteld op: ‘what’s NxT’.
- Je hebt een grote interesse in onderwijs en bent bereid om ‘life long’ je vakkennis bij te schaven en aan je didactische vaardigheden en inzichten te werken.
- Je werkt met enthousiasme en stimuleert samenwerking.
- Je communiceert vlot, helder en transparant, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je denkt in termen van oplossingen in plaats van problemen. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je werkt gedreven naar resultaten.
- Je kan je vinden in een projectgestuurde didactische aanpak, waarin studenten zelf het leerproces in handen nemen. Coachen is daarbij belangrijker dan pure kennisoverdracht.
- Je hebt een goede kennis van het Engels (niveau - C1) en bent bereid om een IELTS taaltest af te leggen.
- Je bent bereid om NxT in binnen- en buitenland op congressen of conferenties te vertegenwoordigen.
- Je hebt een bachelor- of master diploma in inhoudelijk relevante opleiding op zak.

Aanbod
Wat bieden we jou?
Een interessante voltijdse opdracht (als statutaire medewerker) die start op 1 september 2019 en loopt tot en met 31 augustus 2020. De startdatum kan ev. ook later zijn afhankelijk van jouw beschikbaarheid en interne verschuivingen. Na een positieve evaluatie verlengen we de opdracht.
We willen samen het beste uit jou, elkaar en onze studenten halen! Als bachelor ontvang je een loon volgens het barema van praktijklector (316) en als master volgens het barema van lector (502). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.
Solliciteren
Contactpersoon: Eva Van Gelder
Reageren voor: 10/06/2019

Interesse? Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk via www.kdg.be/vacatures. We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie. We vinden diversiteit belangrijk en zoeken een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. We nodigen iedereen uit om zich kandidaat te stellen. Van zodra we een match vinden, stoppen we met zoeken! De sollicitatiegesprekken plannen we in op 18 juni in de namiddag. Een vraag Kevin Van Oevelen geeft je als opleidingshoofd graag antwoord op jouw vragen. Je kan hem bereiken via 0484 07 30 14 of kevin.vanoevelen@kdg.be. Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.