Voltijds Vast


Organisatie
Davidsfonds VZW
Werken voor Davidsfonds, wat betekent dat?

Davidsfonds is een omvangrijk cultuurnetwerk dat samen met 5.000 vrijwilligers al bijna 150 jaar cultuur bij mensen brengt via evenementen, boeken, cursussen en reizen. We staan voor een open bedrijfscultuur waar alles draait om mensen. Wij zetten in op jouw talenten en potentieel. Je krijgt de kans om die te tonen en verder te ontwikkelen. De juiste persoon op de juiste plaats, daar gaan we voor. Ben je op zoek naar toffe collega’s, een werkplek waar we samen successen vieren, een eerlijk loon, tal van extralegale voordelen en bovenal een kans om van Vlaanderen een mooiere plek te maken? Lees dan zeker verder en stel je kandidaat voor onze vacature.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Regiocoördinator voor regio Vlaams-Brabant

Functie
Dit ben jij in een notendop

• Door je creativiteit, passie, gedrevenheid en kennis inspireer je afdelingsbesturen om zichzelf te vernieuwen, hun werking te innoveren en het bestuur uit te breiden.
• Je hebt een grote dosis empathie voor het werk van vrijwilligers en bent een bruggenbouwer.
• Zowel op lokaal, regionaal als nationaal niveau slaag je erin om projecten tussen verschillende afdelingen te stimuleren en begeleid je hen gedurende het hele proces.
• Je bent een organisatietalent dat grote, nationale projecten weet te vertalen naar afdelingsniveau.
• Je bent de oren en ogen van onze organisatie. Je herkent opportuniteiten, talenten, risico’s, problemen en andere relevante info en voorziet constante terugkoppeling over de werking van de afdelingen.
• Je hebt een talent voor vorming. Je kan mensen op een duidelijke en heldere manier nieuwe dingen aanleren en helpt hen om hun talenten maximaal te ontplooien.
Profiel
Dit zijn onze praktische vereisten

• Je hebt een bachelor- of masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring) en een hart voor cultuur.
• Je moet regelmatig de baan op, dus een rijbewijs B is een absolute vereiste. Een dienstwagen behoort tot het verloningspakket.
• Je verricht wekelijks avondwerk en sporadisch weekendwerk. Je bent dus zeer flexibel, maar dat mag je ook verwachten van ons.
• Je bent bereid en bekwaam om zelfstandig van thuis uit te werken.
• Je werkgebied omvat Vlaams-Brabant en het zuiden van Antwerpen (Puurs en Sint-Katelijne-Waver vormen de bovengrens). Idealiter woon je ook in deze regio.
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Karen Vandezande
Reageren voor: 31/05/2019

Hoe verloopt de procedure? Wek je met jouw CV en sollicitatiebrief onze interesse? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Je krijgt daar de kans om jezelf voor te stellen en ons te vertellen waarom jij de geknipte persoon bent voor deze vacature. Houden we daar beiden een positief gevoel aan over? Dan toetsen we een volgende fase je praktische vaardigheden met een case/rollenspel waarmee je ons helemaal overtuigt dat jij dé persoon bent voor de job. Interesse? Zijn er elementen waaraan je niet denkt te voldoen, maar ben je ervan overtuigd dat dit jouw job is, aarzel dan niet om toch te solliciteren! Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan onze organisatie! Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk op 31 mei 2019 naar karen.vandezande@davidsfonds.be. Je krijgt van ons feedback op 7 juni. Gesprekken zullen overdag plaatsvinden op 18 en op 19 juni.