Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
City Pirates
City Pirates is een voetbalclub, actief in verschillende wijken van Antwerpen (Merksem, Luchtbal, Linkeroever en Deurne). De club telt 75 ploegen in competitie en meer dan 1100 voetballende leden. Jong en oud, met of zonder beperking, meisjes of jongens, ongeacht kleur, overtuiging of achtergrond: samen vormen ze een hechte gemeenschap. De City Pirates Foundation waakt over het sociale aspect van de club. Het sociale aspect komt onder meer naar boven tijdens onze huis- en schoolbezoeken, de huiswerkbegeleiding, muziek- en dansworkshops, de digitale klassen…

Onze missie: Alle kinderen uit Antwerpen via voetbal competenties aanleren met oog voor respect, gelijkwaardigheid en engagement om ze zo kansen te bieden met perspectief op een betere toekomst!
Functie
Bij City Pirates Antwerpen zoeken we vrijwilligers voor allerlei taken:

- Huiswerkbegeleiders: We willen onze jongeren naar hun diploma's leiden. Daarom geven we ook huiswerkbegeleiding op de club. Een sessie duurt 2u en is op maandag, woensdag of vrijdag.

- Trainer: Sta je liever op het trainingsveld? Met onze 75 ploegen zijn we ook steeds op zoek naar extra trainers. Zet je eerst stappen bij City Pirates en wordt begeleid in de trainerscursussen.

- Digitale Wolf: Heb je kaas gegeten van de digitale wereld? Wij leren onze jongeren coderen en programmeren onder de noemer Digitale Wolven. Geen of weinig ervaring? Geen probleem. Je wordt deskundig opgeleid!

- Eventvrijwilligers: Wij hebben ook heel wat evenementen waarbij we helpende handen nodig hebben. Wil je je opgeven om af en toe te helpen. Shoot!

- Terreinverzorger/materiaalman: Ben je handig en steek je graag de handen uit de mouwen? Toon je kunsten bij ons voetbalproject. Er zijn accommodaties in Merksem, Linkeroever, Luchtbal, Deurne en Dam
Profiel
Heb je het hart op de juiste plaats en wil je de sociaal-sportieve werking van City Pirates een handje helpen? Kan je goed over weg met jongeren en houd je van diversiteit? Dan ben jij de piraat die we zoeken!
Aanbod
Over vrijwilligersvergoeding kan er worden gesproken.
Solliciteren
Contactpersoon: Michiel De Visschere
Reageren voor: 31/12/2019

Stuur een mailtje naar michiel.devisschere@citypirates.be