Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
VZW DOK
DOK is de tijdelijke invulling van een groot terrein in de oude haven van Gent. DOK is een platform voor creatie en een werkplek voor de DOKbewoners, residenten die met hun eigen activiteiten en evenementen rond cultuur, sport, kunst, sociaal-cultureel, ecologie en welzijn het programma van DOK samenstellen. Wat er gebeurt op DOK wordt bepaald door de DOKbewoners. Het is de 9de zomer dat de site aan de Oude Dokken in Gent voor het publiek toegankelijk gemaakt wordt. DOK wordt door vrijwilligers opengehouden en dit 5 maanden lang, van lente tot zomer.
Functie
Van 28 april tot 29 september opent DOK 2019. Geen DOK zonder vrijwilligers, en dus gaan we ook dit jaar op zoek naar gemotiveerde DOKwerkers voor zondagen en feestdagen. We zoeken mensen die graag klussen of achter de toog/kassa staan en genieten van fysiek werk of contact met ons publiek. 

Goesting? Op woensdag 3 april om 18u30 organiseren we een algemene infodag over vrijwilligerswerk op DOK. Afspraak in de kantine voor een antwoord op al jouw vragen én een drankje! Bevestig je komst via wesley@dokgent.be.

Wie zich alvast wil aanmelden als DOKwerker, kan dit formulier invullen https://goo.gl/forms/be3MzcsEK9w9K1u03 !
Dit duurt maar enkele minuutjes, en zo hebben wij meteen alle noodzakelijke gegevens om je te contacteren en de administratie in orde te brengen. 

Vragen? Mail ze naar wesley@dokgent.be.
Profiel
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Wesley
Reageren voor: 31/08/2019

Wie zich wil aanmelden als DOKwerker, kan dit formulieri nvullen -->  https://goo.gl/forms/be3MzcsEK9w9K1u03 ! Dit duurt maar enkele minuutjes, en zo hebben wij meteen alle noodzakelijke gegevens om je te contacteren en de administratie in orde te brengen.  Lees alles hier nog eens na www.dokgent.be/info/dokwerkers