Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Nationale Loterij
De missie van de Nationale Loterij bestaat erin om de markt van betaald spel op een gerichte manier te kanaliseren door spelplezier aan te bieden aan de Belgische populatie ouder dan 18 jaar via amusante spelen, die sociaal verantwoord zijn en waarvan de opbrengsten herinvesteerd worden in de maatschappij. Binnen een gereguleerde context biedt de Nationale Loterij een gewaardeerde financiële steun aan organisaties en evenementen van openbaar belang, en worden de subsidiegelden toegekend aan een zeer brede waaier van initiatieven in de sociale sector, in de sport, in de cultuur, voor het gezin, in de wetenschap en duurzame ontwikkeling. Dit alles kan enkel als de Nationale Loterij dé referentie in de kansspelmarkt blijft door het verzekeren van haar onberispelijke en betrouwbare reputatie enerzijds, en door het aanbieden van de beste spelervaring aan haar spelers via een gediversifieerde waaier van kanalen en producten anderzijds. Hiertoe zetten we onze interne transformatie naar “player centric” en efficiënt werken verder.
Functie
Voor ons Regionale Kantoor te 1090 Jette (Tentoonstellingslaan 269), zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke medewerker (m/v) die in de geografische sector – Brussel Noord - (Jette, Anderlecht, Vorst…) de volgende taken voor zijn rekening zal nemen:

• de levering, de terugname en, zo nodig, de herverdeling van krasbiljetten, verbruiksgoederen, toebehoren en administratieve documenten in de verkooppunten van de Nationale Loterij.
Het komt er voor deze medewerker op aan om te ervoor te zorgen dat zijn leveringen overeenstemmen met de geplaatste bestellingen en dat de producten van de Nationale Loterij in de verkooppunten altijd beschikbaar én duidelijk zichtbaar zijn;
• de levering, de installatie, de terugname en de controle van reclamemateriaal van de Nationale Loterij, om op die manier de optimale visibiliteit van de Nationale Loterij in de verkooppunten te blijven waarborgen. Voor dat alles pleegt de medewerker overleg met de commerciële vertegenwoordigers van de Nationale Loterij en met de respectieve uitbaters van de verkooppunten.

Concreet is dit de inhoud van de belangrijkste taken:

- je verricht de « logistieke ronde » van alle verkooppunten van de Nationale Loterij in de hierboven genoemde geografische zone. Daartoe volg je de vastgelegde procedure: je dient de verkooppunten in jouw geografische sector bevoorraden zoals het hoort en je treedt op als tussenpersoon tussen de verkooppunten en de Nationale Loterij;
- je neemt de krasbiljetten en andere goederen terug, om er op die manier mee voor te zorgen dat de stand van de voorraad in elk verkooppunt juist is;
- je voert de vereiste controles uit van het reclamemateriaal én van de werking van de speelterminal van de Nationale Loterij, om op die manier mee te zorgen voor de goede visibiliteit van de Nationale Loterij in de verkooppunten:
° je spitst zich toe op de commerciële ondersteuning van de verkooppunten;
° je voert de vereiste controles uit in het kader van de toekenning van de Bonussen aan de verkooppunten;
° je zorgt voor de opvolging en de ondersteuning van de acties die de commerciële vertegenwoordigers van de Nationale Loterij organiseren;
° je geeft ondersteuning om de omzet van de Nationale Loterij te doen stijgen, om de visibiliteit te verhogen en om de betrokkenheid van de uitbaters van de verkooppunten te versterken;
° je speelt een actieve rol bij het opstarten en bij het sluiten van verkooppunten;

- je geeft blijk van flexibiliteit om de collega’s te ondersteunen (bij afwezigheid, bij ziekte, bij een plotse toename van het werkvolume, …), om zo de continuïteit en de vlotte werking van het Regionale Kantoor te garanderen.
Profiel
Je hebt ten minste een diploma van hoger secundair onderwijs en kan het bewijs leveren van minstens twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bezit een goede communicatievaardigheid en een commerciële ingesteldheid. Je bent stressbestendig en bereidwillig, geeft blijk van flexibiliteit (zowel inzake werkuren als inzake opdrachten) en van een sterke teamgeest. Je rijdt al langer dan één jaar met de wagen en bent dus in het bezit van een geldig rijbewijs. Je kan goed overweg met MS Office. Een grondige kennis van het Frans is vereist en de kennis van de producten en de activiteiten van de Nationale Loterij is een grote troef.
Aanbod
Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met einddatum 31 maart 2019.
Een aantrekkelijk en marktconform loon, dat in verhouding staat tot uw ervaring.
Een aangepaste opleiding
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een stabiele werkgever met ambitie, met aandacht voor sociaal verantwoord ondernemen.


Interesse ? Solliciteer dan snel en vergeet niet om je CV en motivatiebrief, opgesteld in het Nederlands, toe te voegen.

Solliciteren
Contactpersoon: Liliane Leeuws
Reageren voor: 30/11/2019

solliciteren via www.geefjezelfkansen.be. Vergeet niet om uw CV en een motivatiebrief toe te voegen