Voltijds Stage


Organisatie
Overamstel Uitgevers
Overamstel uitgevers bestaat uit de volgende (boeken)uitgeverijen: Carrera, Voetbal Inside, Hollands Diep, Horizon, Lebowski, Moon en The House of Books. Met deze uitgeverijen is Overamstel uitgevers actief binnen vrijwel alle genres: literatuur, sportboeken, thrillers, kinderboeken, kookboeken en geschiedenis. Binnen Overamstel Uitgevers is uitgeverij Horizon het enige fonds dat zich specifiek toespitst op de Vlaamse markt.
Functie
Voor onze afdeling in België zijn we op zoek naar een allround stagiair(e). Je ondersteunt de redactie, maar ook de collega's van PR & Marketing en onze Salesafdeling. Je takenpakket bestaat onder andere uit het corrigeren van zetproeven, persberichten schrijven, research, bedenken van sociale media- en andere marketingcampagnes en assistentie bij auteursbezoeken en perspresentaties.
Profiel
Je hebt een neus voor taal en een grote liefde voor boeken. Je kan fouten snel uit een tekst halen en hebt een vlotte pen. Je hebt een brede interesse, kan zelfstandig werken en vlot communiceren. Daarnaast ben je nieuwsgierig, creatief en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
Aanbod
Een fijne stageplek in het centrum van Antwerpen. Je wordt met open armen ontvangen door een klein team fellow book nerds. Omdat je overal bijspringt krijg je de kans om enorm veel bij te leren. De stageperiode en tewerkstelling (voltijds/deeltijds) is bespreekbaar. We voorzien een tussenkomst in de vervoersonkosten.
Solliciteren
Contactpersoon: Maja Matthys
Reageren voor: 22/06/2019

Stuur een mailtje met je motivatie en cv naar maja.matthys@horizon.be.