Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Villa Basta
Villa Basta is een creatief jeugdcultuurhuis waar jonge mensen van 6 tot 30 jaar kunnen experimenteren met theater, dans, video, muziek en beeld. In de Villa kunnen kinderen en jongeren hun creatieve goesting ontdekken en ontwikkelen tot creatief talent. Zij voeren niet simpelweg uit, maar scheppen zélf kunst.

We bieden creatieve cursussen en vakantiekampen in huis aan. Op locatie organiseren we workshops en projecten op maat. Daarnaast kunnen kinderen en jongeren bij ons zelf werken aan een voorstelling, tentoonstelling, muziekalbum… We ondersteunen ook jonge mensen bij het opstarten van een muziekband, theatergroep, kunstenaarscollectief. Voorbeelden hiervan zijn theaterlabo Infinity, Filmlab en Popkoor. In Genk runnen we samen met de Jeugd Genk het jeugdkunstenhuis Jungle.
Functie
Villa Basta is op zoek naar verschillende straffe docenten die graag workshops, projecten of één of meer jaarcursussen begeleiden.

We verwachten van onze docenten niet alleen dat ze een grote technische en inhoudelijke bagage hebben als Grafische Vormgever, maar ook en vooral dat ze fijne begeleiders zijn voor de kinderen en jongeren.

Als begeleider daag je hen uit creatief te zijn. Je hebt veel aandacht voor sfeer en veiligheid opdat deelnemers zich durven uiten. Je werkt ervaringsgericht en de deelnemers krijgen van jou een actieve rol in elk aspect van het creatie- en leerproces. Ze bepalen samen met jou de doelen, de vorm en de inhoud van de samenwerking en de mogelijke creatie die er het resultaat van is.

Je krijgt een correcte verloning per gepresteerd uur + eventuele onkostenvergoeding. Je kan gratis deelnemen aan al onze cursussen en de vormingssessies.
Profiel
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Wouter Elen
Reageren voor: 26/09/2018

Heb je interesse om tot onze club te behoren? Stuur dan voor 26 september 2018 een e-mail met je CV naar wouter@villabasta.be Villa Basta is te bezoeken in de Schippersstraat 13 te 3500 Hasselt. Voor informatie kan je bellen naar 011 72 77 77.