Voltijds Vast


Organisatie
Beeldsmederij DE MAAN
Beeldsmederij DE MAAN maakt visueel theater voor een jong publiek dat op een volwassen manier wordt aangesproken. Het is een open huis met een diepgewortelde oorsprong in het figurentheater. Die categorie wordt echter meer en meer opgerekt tot bredere visuele performance. Zolang de keuze maar avontuurlijk is, in scenische middelen maar ook in makers. DE MAAN wil het directe en het poëtische van het figurentheater niet negeren maar dat als één van de mogelijke uitgangspunten nemen naast andere.
Functie
Beeldsmederij DE MAAN brengt ‘De Tuin van de Walvis’ (5+) naar vertelling van Toon Tellegen, in een regie van Stef De Paepe en met meester-poppenspeler Paul Contryn.

Als stagiaire productieleiding ondersteun je het creatieproces van deze voorstelling, naast de productieleider. Je krijgt de kans om een voorstelling te zien groeien en kennis te maken met het beeldende theater en wat dat allemaal inhoudt aan maakwerk. Je leidt het creatieproces organisatorisch mee in goede banen. Je zoekt het juiste materiaal met zorg bij elkaar (rekwisieten, kostuums, decor, …), bewaakt mee het productiebudget en volgt de planning mee op.
Profiel
• Je volgt een opleiding podiumassistentie of aanverwante
• Je deinst er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken
• Je kan goed plannen
• Je bent communicatief, stipt en nauwkeurig
• Je bent een teamspeler maar kan ook zelfstandig werken
• Flexibele werkuren schrikken je niet af
• Je bent nauwgezet en kan zelfstandig werken
• Je bent gepassioneerd door de kunsten, kinderkunsten, jeugdtheater, visuele podiumkunsten… of wil je er in verdiepen
• Een rijbewijs B is een pluspunt
Aanbod
Beeldsmederij DE MAAN biedt een interessante stageplek voor wie ervaring wil opdoen in het beeldend theater. Je komt terecht in een team van enthousiaste medewerkers waar iedereen een vaste taak heeft, maar daarnaast ook manusje-van-alles is en bijspringt waar het nodig is.

Beeldsmederij DE MAAN zoekt een stagiaire productieleiding voor 6 weken, van maandag 22/10 tot za 7/12.

Indien deze periode niet helemaal overeenstemt met de stageperiode kan die in onderling overleg aangepast of zelfs verlengd worden. Er kan dan ingezet worden op planning, algemene productie en toerneemanagement.

Deze stage is onbezoldigd.
Solliciteren
Contactpersoon: Vicky Vermoezen
Reageren voor: 24/09/2018

Mail je motivatie en CV naar vicky@demaan.be.