Voltijds Vast


Organisatie
Amplo
Amplo, een merk van t-groep, is een toonaangevende en betrouwbare HR-partner voor artiesten en beroepen in de creatieve sector. Wij zoeken momenteel een gemotiveerde collega (m/v) voor ons kantoor in Brussel.
Functie
Elke dag is anders wanneer je werkt bij AMPLO

Je verzorgt de administratieve opvolging en loonverwerking voor onze klanten (organisaties, kunstenaars en individuele freelance werknemers in de creatieve sector), en houdt er een strakke planning op na. Voor onze vaste én toekomstige klanten ben jij het eerste gezicht van onze organisatie en hun vaste aanspreekpunt. Bovendien begeleid je onze klanten waar nodig, denk je mee en laat je je met de glimlach uitdagen door de (complexe) dossiers die je voorgeschoteld krijgt.
Profiel
Communicator met commerciële flair

Een hoger diploma is een pluspunt maar voor ons zijn je motivatie en talenten belangrijker!
Je bent graag bezig met administratie, content en cijfers.
Affiniteit met én interesse in de artistieke, creatieve of culturele sector is een must!
Je bent een doorzetter, die een zekere authenticiteit combineert met een gezonde hoeveelheid commerciële flair.
Je werkt graag samen in team naar hetzelfde doel.
Geen must, maar wel een sterk pluspunt : kennis van sociale wetgeving.
Je bent vlot tweetalig Nederlands/Frans en spreekt een aardig mondje Engels.
Aanbod
De job van consulent als start van je carrière

We leren je alles over de job via on-the-job-training, een modulaire basisopleiding en regelmatige juridische- en thematische vervolgopleidingen. Op die manier bouw je op korte tijd kennis van het vak op en groei je in een aantal basiscompetenties.
Ben je klaar voor een volgende stap? Dan hebben we intern heel wat specialisatiemogelijkheden en expertises waarin je kan excelleren.
Onze waarden bepalen wie we zijn als organisatie: gepassioneerd eigenaarschap, samen werken, pro-actief & enthousiast, klantgerichtheid, authenticiteit & kwaliteit.
We bieden jou een uitdagend loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (35 dagen vakantie, maaltijdcheques, woon-werkverkeer, onkostenvergoeding,…)
Je komt terecht bij AMPLO, een merk van t-groep nv dat zich focust op de creatieve en culturele sector.
Solliciteren
Contactpersoon: Ilse Sterken
Reageren voor: 30/06/2018

Interesse? Hebben we je geprikkeld? Stuur je cv dan maar snel door, beter vandaag dan morgen! Met begeleidende brief graag, waaruit jouw motivatie en authenticiteit blijken. Dit via deze link: https://candidate.cvwarehouse.com/ApplicationForm.aspx?jobid=153605&lang=nl-BE&company=tgroep&_ga=2.136698163.2038351663.1526279824-402051046.1516805490