Voltijds Vast


Organisatie
mediarte
mediarte is het Sociaal Fonds van de audiovisuele sector en de filmproductie in België en omvat alle private radio-zenders, tv-stations, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digital agencies Sinds de oprichting in januari 2005 zijn het stimuleren van alle initiatieven voor opleiding, tewerkstelling en vorming in de audiovisuele sector de doelstellingen van mediarte.
Functie
mediarte is op zoek naar een proactieve collega om zijn team te versterken

De Consulent HR wordt verantwoordelijk voor alle welzijnsacties van mediarte en het aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de sociale wetgeving in de audiovisuele sector. Hierbij wordt zij/hij inhoudelijk bijgestaan door de directie, projectmanager en andere consulenten van mediarte. Praktische ondersteuning wordt geboden door de team assistant.

Wat hebben we voor jou in petto?

▪ Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de welzijnsacties binnen de werking van mediarte. Hiertoe behoren oa. acties rond de preventie van psychosociale risico’s (mediasensor), loopbaanbegeleiding (mediaguidance), stressmanagement, acties rond duurzame loopbanen, burn-out preventie, stereotiepe beeldvorming, work-life balance,...
▪ Je bent het luisterend oor voor alle vragen met betrekking tot deze welzijn-topics en sociale wetgeving in de audiovisuele sector.
▪ Je verzamelt, analyseert en communiceert alle relevante informatie op gebied van welzijn, werkbaar werk, (arbeids)wetgeving en psychosociale risico’s in de audiovisuele sector.
▪ Je kan deze relevante informatie omzetten in een leesbaar formaat en ze verspreiden via de website, via nieuwsbrieven, social media en het mediarte-magazine.
▪ Je organiseert ontmoetingsmomenten, opleidingen en infosessies inzake, welzijn, sociale wetgeving, talentmanagement op het werk,...
▪ Je bouwt en onderhoudt een netwerk van stakeholders in de audiovisuele sector en onderzoekt potentiële of reeds bestaande samenwerkingsmogelijkheden.
Profiel
Je beschikt over een bachelor of master, of bent gelijkwaardig door ervaring.
▪ Je bent op de hoogte van sociaal-juridische ontwikkelingen met betrekking tot werkgelegenheid en bent op de hoogte van de laatste HR-tendensen.
▪ Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in HR, sociaal secretariaat en/of je hebt aantoonbare ervaring in loopbaanbegeleiding / stressmanagement
▪ Je hebt goede interpersoonlijke vaardigheden en je verbindt mensen eenvoudig op alle niveaus.
▪ Je hebt de mogelijkheid om samen te werken rond een project.
▪ Je beschikt over een goede kennis Frans
▪ Je bent een gedreven, pro-actieve, resultaatsgerichte en empatische persoonlijkheid met de juiste planning- en organisatieskills.
▪ Zeer goede mondelinge vaardigheden
▪ Je beschikt over sterke redactionele vaardigheden voor o.a. persberichten online content en mailings.
▪ Je kan je soepel aanpassen aan een evoluerende taakinhoud
▪ Hands on
▪ Zin voor initiatief
▪ Goede kennis van de Google Suite (en workflow).

EXTRA
▪ Kennis van de professionele audiovisuele sector (radio, tv, film, gaming) is een plus
Aanbod
mediarte biedt je een zeer afwisselende job in een jonge organisatie met informele, open werksfeer.

We voorzien een competitief salarispakket inclusief extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer).
Solliciteren
Contactpersoon: Jan Vermoesen
Reageren voor: 15/04/2018

Via mail: jan.vermoesen@mediarte.be