Deeltijds Vast


Organisatie
Stichting SoAP
Functie
Autonome theatermakers die graag grenzen verleggen in de publieke ruimte... is er een mooiere uitdaging voor een communicatieve all-rounder? Met jouw ervaring in de culturele sector is productieplatform SoAP een warm bad, maar dan wel een bad dat bruist en bubbelt van vernieuwingszin, engagement en ambitie. Wij zoeken continu naar nieuwe manieren om verhalen te vertellen, jij vindt steeds weer nieuwe manieren om die verhalen ook doeltreffend over de bühne te brengen.

Per direct hebben we een vacature voor:

MEDEWERKER COMMUNICATIE (0,5 FTE)

Je geeft een impuls aan de communicatie van SoAP. Je bent de spreekwoordelijke spin in het communicatie-web. Je stemt af met de makers, dramaturg en artistiek leider zodat je bij elke productie de juiste toon treft. Samen met de directie maak je SoAP zichtbaar op het lokale, regionale en landelijke speelveld. Je werkt met externe professionals om de communicatie vorm te geven. Je brengt daarvoor creativiteit, empathie, een stevige persoonlijkheid en een enorme gedrevenheid mee. Je liefde voor de culturele sector (theater) is onvoorwaardelijk. We bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Maar we gaan ervan uit dat het klikt, dus daarna volgt gewoon een vast contract.

Dit is SoAP nu:
Vanuit Maastricht begeleiden we autonome theatermakers uit Nederland en België bij de ontwikkeling van hun werk. Soms zullen de werkzaamheden ‘op locatie’ plaatsvinden. De SoAP-makers bespelen de publieke ruimte in binnen- en buitenland en proberen via hun eigenzinnige performances en installaties de realiteit te bevragen. Op dit moment zijn aan SoAP verbonden: Rita Hoofwijk, Johannes Bellinkx, TAAT, Benjamin Vandewalle en Nick Steur. We genieten een vierjarige ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten.

Dit ga je doen:
• Je schrijft ons nieuwe communicatieplan.
• Je zorgt dat de communicatie op rolletjes loopt. Je beheert o.a. de website en sociale media van SoAP en zorgt dat prikkelende communicatie over de producties tijdig beschikbaar is.
• Je zorgt dat producties van SoAP-makers op het netvlies komen van de juiste journalisten en (online) influencers.
• Je laat geen kans liggen om SoAP lokaal, regionaal en landelijk in de picture te spelen.
• Samen met een extern bureau zorg je dat de nieuwe huisstijl geïmplementeerd
wordt.
• Je werkt onder verantwoordelijkheid van de zakelijk leider.
Profiel
We vinden het vooral belangrijk dat je bij ons past, maar als we harde functie-eisen moeten geven, dan is dit onze top 3:
1. Je bent een communicatieve duizendpoot die beschikt over een vlotte babbel, een scherpe pen en visueel inzicht. Je bent bovendien handig met hedendaagse media.
2. Je bent een creatieve denker en doener.
3. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Aanbod
Dit bieden wij:
SoAP biedt je een bevlogen en informele werksfeer in hartje Maastricht. Je krijgt wat je verdient, want we hanteren de cao Theater en Dans. Salaris en inschaling in overeenstemming met ervaring.
Solliciteren
Contactpersoon: Mevr. Esther Saris
Reageren voor: 09/04/2018

Reageer meteen, voordat we de verkeerde aannemen! Stuur je vlammende betoog en cv in ieder geval vóór 9 april naar cees@soap-it.eu. Wil je eerst meer weten? Bel Esther Saris, voorzitter van het bestuur via +31627858837.