Voltijds Vast


Organisatie
Federatie van de Socialistische Mutualiteit Brabant
De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant biedt toegankelijke gezondheid aan iedereen en geniet het vertrouwen van meer dan 615.000 leden.
Functie
Je bent verantwoordelijk voor de algemene boekhouding met betrekking tot de activiteiten van de FMSB: de invaliditeitsverzekering, de aanvullende verzekering, de verzekering voor geneeskundige verzorging en de Verzekeringsmaatschappij van Onderlinge Bijstand van Brabant. Behalve voor de algemene boekhouding bent u ook verantwoordelijk voor de opvolging van de analytische boekhouding. Je bent het aanspreekpunt voor de actuaris (buiten de maatschappij). Je geeft leiding aan een team van 7 personen (25% van je tijd). Je rapporteert rechtstreeks aan de financieel directeur.
Profiel
Je hebt een master in economische of handelswetenschappen. Je bent tweetalig (Nederlands en Frans). Je hebt 5 tot 10 jaar aantoonbare relevante ervaring. Ervaring als revisor, actuaris of teammanager is een absolute troef. Je hebt goede analytische vaardigheden en werkt nauwgezet. Je kunt goed luisteren en je bent een uitstekende communicator. Dankzij je natuurlijke manier van leidinggeven, je beschikbaarheid en je organisatorische vaardigheden ben je bij uitstek geschikt voor deze functie.

Aanbod
Wij bieden een boeiende managementfunctie in een hechte groep waarin solidariteit een kernwaarde is en de bedrijfscultuur gericht is op mens en dienstverlening. Je werkt in een activiteitensector waarin je zeer specifieke boekhoudkundige kennis kunt opdoen en profiteert van een uitstekende werk-privébalans. De FMSB biedt je een aantrekkelijk salarispakket met een dertiende maand, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering en maaltijdcheques. De kantoren zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (te voet vanaf het centraal station van Brussel).
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@fsmb.be
Reageren voor: 30/03/2018

Richt uw kandidatuur met c.v. vóór 30 maart 2018 aan FSMB, Directie Human Ressources, Zuidstraat 111, 1000 Brussel. E-mail: jobs@fsmb.be.