Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Gekkoo vzw
Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Tijdens de vakantie gaan kinderen op themakampen in binnen- en buitenland en kunnen ze zich uitleven op onze speelpleinen in verschillende Antwerpse wijken. Het hele jaar door rijden we rond met de Spelbus vol speelgoed dat kinderen kunnen uitlenen. En op woensdagnamiddag kunnen kinderen zich na schooltijd uitleven en leuke activiteiten doen bij de Woensdagbende. In onze twee jeugdverblijfcentra kunnen (school)groepen een fantastische tijd beleven. Om al deze projecten te realiseren, kan Gekkoo rekenen op een ploeg van 600 enthousiaste vrijwilligers en 15 professionele medewerkers.
Functie
Je werkt als kleuterverantwoordelijke op Speelpleinbende Zandvliet of Permeke (Antwerpen-Noord). Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren om zo goed mogelijk om te gaan met de kinderen van 3-5 jaar. Je zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en gewaardeerd voelen, dat de activiteiten worden voorbereid op maat van deze leeftijdsgroep en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je wordt ondersteund door onze Speelpleinmedewerkers.
Profiel
 Je bent 18 jaar of ouder
 Je hebt ervaring met werken met kinderen en jongeren op een speelse manier
 Je hebt kennis en inzicht in de leefwereld van kinderen en jongeren
 Je kan kinderen en vrijwilligers motiveren en samen met hen een activiteit doen schitteren
 Je hebt een hands-on-mentaliteit: je durft een probleem aan te pakken
 Je bent positief ingesteld en laat je niet ontmoedigen bij een tegenslag
 Je kan samenwerken en levert een sterke bijdrage aan het gezamenlijk resultaat
 Je bent sociaal, hebt een open vriendelijke houding en kan op een aangename manier gesprekken met vrijwilligers, kinderen of ouders starten
Aanbod
 Vrijwilligersvergoeding van 27 euro per dag en dat voor twee, drie of vier weken
 Een afwisselende functie met veel boeiende contacten
 Een aangename, hartelijke en stimulerende werksfeer
 De kans om je vaardigheden rond de doelgroep ten volle te ontwikkelen
Solliciteren
Contactpersoon: Birgit Ginckels
Reageren voor: 30/03/2018

Stuur ons voor vrijdag 30 maart 2018 je motivatiebrief en curriculum vitae. Dit kan via mail naar birgit@gekkoo.be of naar ons secretariaat (Limburgstraat 49, 2020 Antwerpen, 03/233.64.90).