Voltijds Vast


Organisatie
M HKA
Het M HKA is een museum voor hedendaagse beeldende kunst, film en beeldcultuur.
Het is een open ontmoetingsplaats van en voor de kunst, de kunstenaar en het publiek.
Het M HKA ambieert een voortrekkersrol in Vlaanderen en een internationaal profiel voortbouwend op de Antwerpse avant-garde traditie.
Het M HKA overbrugt de verhouding tussen artistieke en brede samenlevingsvragen, tussen het internationale en het regionale, kunstenaars en publiek, traditie en vernieuwing, reflectie en presentatie. Centraal daarbij staat de collectie met verwerving, beheer en onderzoek.
Functie
DOEL VAN DE FUNCTIE
Ontwikkelen, organiseren en realiseren van het productieproces van de verschillende presentatieformats en –activiteiten van het M HKA.
JE OPDRACHT
Als medewerker Productie sta je in voor preproductie d.w.z opzet en budgetkader van projecten in kaart brengen en prospecteren ten behoeve van het productieproces. Daarnaast behoort tot je hoofdtaken ook het ontwikkelen, realiseren en sturen van het productieproces van diverse presentatieformats i.s.m. met de curatoren en dit zowel met betrekking tot tentoonstellingen en punctuele producties. Tevens sta je in voor de coördinatie van de grote projecten en maak je een initieel standaardbudget op voor de diverse projecten en initiatieven. Je stuurt voortdurend bij en monitort het volledige traject. Ook het opmaken van contracten met en voor kunstenaars zoals licentiecontracten, contracten over specifieke afspraken, … Dit is maar een greep uit je verschillend takenpakket. Een uitgebreid takenpakket vind je terug in het functieprofiel.
Profiel
- Minimaal 2 jaar ervaring in een relevante werkcontext;
- Minimaal diploma bachelor of gelijkgesteld door ervaring;
- Ervaring met project management;
- Goede kennis van ‘office’ softwareprogramma’s;
- Perfect Nederlands- en Engelstalig zowel geschreven als gesproken, working knowledge Frans en bij voorkeur ook Duits;
- Sterke interesse voor hedendaagse (beeld)kunst
Aanbod
- Een gevarieerde en uitdagende functie in een gedreven team en een in een gevarieerde en een uitdagende job in een boeiende en artsitieke werkomgeving;
- een voltijds (100%) of deeltijds (50%) contract van onbepaalde duur;
- een verloning volgens capaciteiten en ervaring, gebaseerd op barema van paritair comité 329.01;
- Extralegale voordelen zoals maatijdcheques, terugbetaling van woon-werkverkeer, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering;
- Glijdende uren en interessante verlofregeling;
- Mogelijkheid tot het volgen van vormingen.

We werven op basis van competenties, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.
Solliciteren
Contactpersoon: Voor inhoudelijke informatie: Giulia Bellinetti, tel 03 260 99 99 of via mail Giulia.Bellinetti@muhka.be .
Reageren voor: 27/03/2018

Gelieve je kandidatuur met motivatiebrief en CV per e-mail te sturen naar vacature@muhka.be ten laatste op maandag 26 maart 2018