Voltijds Vast


Organisatie
Flyer bvba
Flyer.be is een snel groeiend Belgisch e-commerce bedrijf op het gebied van online verkoop en productie van offset en digitaal drukwerk. Naast België, zijn wij momenteel actief in 4 andere landen.
Om de verdere groei in binnen-­ en buitenland en de hoge ambities voor de toekomst waar te maken is Flyer.be op zoek naar een energieke en initiatiefrijke sales hunter met enkele jaren B2B sales ervaring in de grafische sector.
Functie
Jobomschrijving
Je zal verantwoordelijkheid nemen voor het sterk uitbouwen van onze B2B klantenkring. Je zal meer op de baan dan op kantoor zijn, en dus zijn we flexibel over je eigen thuisbasis in België.

Ben je tweetalig Nederlands-Frans, ben je gebeten door drukwerk, heb je sterke kennis van papiersoorten, van rillen en stansen, en ken je het verschil tussen offset en digitaal, dan word je misschien wel ons nieuwste teamlid.
Profiel
Aanbod
Wij bieden je een plek in een jong & enthousiast team, veel vrijheid, een basisloon met een sterk commissieplan plus een bedrijfsauto.
Solliciteren
Contactpersoon: Katia Scharff
Reageren voor: 03/06/2018

Wil je deel uitmaken van het Flyer-team en meebouwen aan de groei van FLYER ? Aarzel dan niet en neem contact op met jobs@Flyer.be.