Voltijds Vast


Organisatie
Flagey
Flagey is een Brussels cultuurhuis voor projecten rond muziek en beeld.

Gelegen aan het Flageyplein naast de vijvers van Elsene, is dit voormalige nationale radio- en televisiegebouw een plek waar verschillende artistieke disciplines elkaar kruisen. Cultuurliefhebbers van alle leeftijden kunnen terecht in dit prachtige art deco gebouw voor zowel jazz, wereldmuziek, als klassieke en hedendaagse muziek, maar ook voor films en videoprojecten.

Flagey ontvangt jaarlijks de allergrootste artiesten uit binnen- en buitenland en wil ook kansen bieden aan jong (Belgisch) talent.
Functie
Staat de planning- en productieverantwoordelijke bij bij het uitvoeren van volgende taken:
 Opstellen, opvolgen en afhandelen van productiedossiers voor concerten, festivals, kinderactiviteiten en films: onderhandelen en opstellen van (artiesten-)contracten, contacten onderhouden met artiesten, managers, distributeurs en coproducenten, administratieve taken aangaande een productie opvolgen en uitvoeren, en coördinatie tussen verschillende departementen mee aansturen.
 De artistieke planning implementeren en beheren via het Yesplan-systeem. Nauwgezet de planning bijhouden, informatie invoeren en het systeem verder uitbouwen.
Profiel
Profiel
 Dynamisch en enthousiast
 Kan autonoom werken en heeft een grote teamgeest
 Behoudt het overzicht, is gestructureerd en nauwgezet
 Is proactief, stressbestendig en praktisch ingesteld
 Heeft minstens drie jaar ervaring
 Avond- en weekendwerk schrikt niet af
 Heeft voeling met de muzikale en cinematografische wereld
 Is vertrouwd met de Brusselse context
 Is vlot drietalig (FR, Ndl, Eng)
 Beheerst het MS Officepacket
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Maarten Van Rousselt
Reageren voor: 21/03/2018

Motivatiebrief en CV ten laatste voor 21/03/18 opsturen tav Maarten Van Rousselt op info@flagey.be of naar Belvederestraat 27/5, 1050 Brussel