Deeltijds Stage


Organisatie
House of Music
In House of Music ontdek je de magie van muziek op een creatieve en speelse wijze. Hanne Deneire, componist en founder van House of Music, werkte de afgelopen 20 jaar deze bijzonder methode, ManiMelo, uit. De leerlingen moeten niet eerst notenleer volgen voor ze starten met spelen. Ze leren SYNCHROON lezen en spelen. Omdat we zo vroeg mogelijk willen starten met de muziektaal, maken we gebruik van gekende elementen: KLEUREN en MUZIEKPOPJES worden vertrouwde vrienden. Zij helpen bij het leren van de noten maar hebben nog meer in hun mars.
Vanaf 4 jaar leren de studenten hun gekozen muziekinstrument (piano, gitaar, zang, drums, viool, trompet of saxofoon) en zij zullen ook een muziekstuk plaatsen in de tijd. Zo komt de muziekgeschiedenis en algemene muziekcultuur aan bod. Ook muziektheorie wordt iets leuk tijdens de lessen. Al onze studenten leren door te creëren, zelf te componeren (net zoals de founder van HoM): "Children are Composers"!
Op 1 mei gaat ook de online-versie van House of Music wereldwijd. Het muziekprogramma Children are Composers voor kinderen van 3-7 jaar leert aan de hand van 12 afleveringen, dagelijkse uitdagingen en spelletjes jouw kind op plezierige wijze de muziektaal. Dit programma bestaat in het Nederlands en in het Engels.
Functie
Wil jij mee zorgen dat onze 500 studenten van House of Music goed op de hoogte zijn van onze activiteiten?
- folders maken die aantrekken
- artikels formuleren die triggeren
- een marketingplan opzetten
- communicatiestrategie mee uitwerken
... zowel een creatieve, praktische als logistieke duizendpoot
Profiel
Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde stagiair om House of Music verder uit te breiden en Children are Composers wereldwijd op de kaart te zetten. Ben jij ambitieus, punctueel, leergierig en enthousiast om ons topteam te vervoegen? ben je een vlotte schrijver en creatief in de aanpak van sociale media en andere communicatiekanalen? Kan jij mee een marketing-campagne aansturen? Dan ben jij wie we zoeken.
Aanbod
Wij zorgen voor een creatieve, professionele, warme, uitdagende omgeving. Wij verwachten je 1à2 dagen per week live op de werkvloer. Skype, FaceTime en andere kanalen worden intensief gebruikt voor opvolging want van thuis uit mag je je inspiratie laten zegevieren.
Solliciteren
Contactpersoon: Ruth Verberckmoes, manager HoM
Reageren voor: 15/03/2018

Als je geïnteresseerd bent in de functie en ons team wil versterken dan vragen we je om je cv en motivatie toe te lichten in een e-mail. Stuur deze naar Ruth Verberckmoes, info@house-of-music.be