Voltijds Vast


Organisatie
Federatie van de Socialistiche Mutualiteit Brabant
De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant biedt toegankelijke gezondheidszorg aan iedereen en geniet het vertrouwen van meer dan 615.000 leden.
De Juridische dienst van de FSMB bestaat uit twee departementen: betwiste zaken en de verdediging van onze leden. Samen vervullen zij volgende opdrachten: beheren van terugvorderingsdossiers, behandelen van ongeval- en agressiedossiers, aanspreekpunt voor het Fonds voor Medische Ongevallen, leden informeren over de rechten en plichten tegenover zorgverstrekkers.

De cel terugvorderingen van het departement betwiste zaken is belast met de terugvordering van de onrechtmatig uitgekeerde bedragen aan onze leden of derden (zorgverstrekkers, zorginstellingen, enz.). Anderzijds vordert het departement betwiste zaken bij verzekeringsmaatschappijen of derden de tussenkomsten van de ziekteverzekering die betaald werden bij een ongeval (werk, verkeer, enz.) of agressie terug. Dit departement geeft onze leden ook de nodige informatie over hun rechten bij een ongeval of agressie. Tot slot beantwoordt het ook de vragen van het Fonds voor de Beroepsziekten.

Functie
In het kader van de ziekte- en invaliditeitsverzekering (ZIV) en wegens ongevallen, bestaat uw opdracht erin betalingen, voornamelijk bij verzekeringsmaatschappijen, terug te vorderen via minnelijke schikking of soms via gerechtelijke weg. Gaandeweg zult u zelfstandig instaan voor alle etappes van de terugvorderingen van het ziekenfonds, onder meer: brieven opstellen, terugbetalingen boeken, antwoorden aan de leden, andere diensten van de administratie, lokethouders, advocaten, enz.
Profiel
U heeft een bachelordiploma in de rechten of gelijkwaardig door ervaring.
U bent tweetalig (Nederlands/Frans) of bereid hiervoor de nodige inspanningen te leveren aangezien de dossiers in de twee talen worden behandeld.
U bent dynamisch, nauwkeurig, stipt en georganiseerd, u kan prioriteiten stellen.
U hebt interesse voor het ZIV-aspect van de sociale zekerheid.
U bent vlot in het gebruik van de IT-toepassingen.
U kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.
Aanbod
Wij bieden: een marktconform loon, maaltijdcheques, dertiende maand en
groeps- en hospitalisatieverzekering. Tewerkstelling in een 36-urenweek in een gezonde organisatie met een aangenaam arbeidsklimaat.
U zal tewerkgesteld worden in de hoofdzetel in Brussel, op wandelafstand van het Centraal Station.
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@fsmb.be
Reageren voor: 15/03/2018

Richt uw kandidatuur met c.v. vóór 15 maart 2018 aan FSMB, Directie Human Ressources, Zuidstraat 111, 1000 Brussel. E-mail: jobs@fsmb.be. De selectieproeven voor de gekozen kandidaten vinden plaats op 23 maart 2018