Deeltijds Vast


Organisatie
Leuven Events
Bij Leuven Events kun je vanaf het voorjaar aan de slag als begeleider van onze spelprogramma’s.

Wij bieden je leuke collega´s en veel contacten met mensen die een leuke dag willen beleven voor hun bedrijf, vrienden of familie.

Op dit moment zijn we druk bezig om alles op te zetten voor Leuven Events, daarom is onze website nog niet beschikbaar. Voor een voorbeeld om welke spellen het gaat, kun je kijken op: www.antwerpenexcursies.be.
Functie
Jij begeleidt groepen van klein tot groot door Leuven met diverse spelprogramma’s, speurtochten en / of quizzen. Je wordt aangenomen als oproepkracht en wij benaderen je voor verschillende dagen en tijden! Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend zijn. Voornamelijk op zaterdag!

Iedere begeleider heeft zo zijn eigen stijl, de één fungeert als gids terwijl de andere een echte sfeermaker is. Toch zijn er een aantal situaties waar iedere begeleider mee te maken krijgt, denk bijvoorbeeld aan: ontvangst met welkomstpraatje, uitleg, prijsuitreiking, etc.
Profiel
Wie ben jij?
- Je bent enthousiast en flexibel
- Je bent klantgericht en verantwoordelijk
- Een rasechte entertainment
- Je werkt op zelfstandige basis
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Selma Philippi
Reageren voor: 06/04/2018

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je er vol voor gaan, stuur ons dan je motivatiebrief en C.V. naar selma@leuvenevents.be of bel ons nu op 0032 16 98 01 20!